Skab luft i indretningen

Skab luft i indretningen

Langt de fleste af os kender til det her med, at pladsen er trang, og værelserne slet ikke er så hyggelig, som vi egentlig havde ønsket, at de skulle være. Det skyldes ofte, at indretningen består af store, tunge og mørke møbler, som tager alt lyset i rummet, og dernæst er opbevaringspladsen i disse store møbler ikke udnyttet godt nok. Derfor søger du måske med lys og lugte efter løsningen til, hvordan du skaber luft i din indretning, og hvordan du kan få lyset til at trække ind i din bolig og få rummene til at virke større, end de egentlig er. I så fald skal du læse med her, hvor du kan få tips til, hvordan hylder kan skabe luft i din indretning.

Tre tips til at udnytte pladsen og skabe mere plads

Der er selvfølgelig mange forskellige råd til, hvordan du skaber mere plads i din bolig, og hvordan du bedst muligt udnytter pladsen. Her får du dog tre af de bedste tips til netop dette.

  • Ud med de store og mørke møbler
    Et af de bedste tips til at skabe mere plads og udnytte pladsen bedre er komme af med de store tunge møbler, som tager alt pladsen på Erstat dem i stedte med ét enkelt stort møbel som f.eks. et tøjskab og hold derefter opbevaringen på hylder der er frie fra gulvet.
  • Ryd op og sortér
    Næste tip er at sortere. Mange af os gemmer ting, som vi aldrig får brug for eller har brugt. Skaf dig derfor af med det. Måske du kan tjene lidt på det ved at sælge det på et loppemarked eller via de sociale medier.
  • Skab orden med hylder og kasser
    Sidste tip til at skabe luft i indretningen er ved at udnytte pladsen på værelserne ved hjælp af hylder og kasser. Hylder der hænger på væggene skaber luft i rummet, da gulvet er frit og giver plads til, at meget mere sol kan komme ind. Dernæst kan forskellige kasser på hylderne hjælpe dig med at holde orden.