Få et udendørs spabad

Få et udendørs spabad

Flere er begyndt at tilføje et udendørs spabad til deres hjem. Det har altid været populært i kolde vintermåneder i Finland og Sverige, og nu er trenden også begyndt at komme til Danmark. Det er især i sommerhuse, at de ofte bliver bygget, så hvis du har et sommerhus, så er det måske værd at overveje, om du skal tilføje et spabad.

 

Det smarte ved at tilføje et spabad til dit sommerhus er, at du pludselig kan bruge dit sommerhus hele året. Herhjemme har vi primært tradition for at bruge vores sommerhuse om sommeren, som navnet da også antyder. Men hvis du har et sommerhus, ville det så ikke være rart, at du kunne bruge det oftere.

Derfor kan det bruges hele året rundt

Ideen er, at vandet i din spa er varmt, og derfor er det ikke nødvendigvis en sommerting. Selvfølgelig kan du sagtens bruge det om sommeren, men her vil det primært være om aftenen, når det bliver lidt køligere og solen ikke skinner direkte på dig.

 

Men vi kender alle sammen til historier fra Finland, hvor de løber fra sneen til saunaen. Desuden elsker de også at ligge i udendørs spabade og bare slappe af.

 

Det er ufattelig afslappende, så det er en god idé at overveje, som jeres næste byggeprojekt. Det gode ved at lave det om sommeren er, at så kan I bruge jeres sommerhus hele vinteren også.

Dyrt men relativt let at opsætte

De fleste spabade er lette at opsætte, da du blot skal placere dem på jorden og sende vand hen til dem. På den måde kommer du hurtigt i gang med at kunne bruge det.

 

Priserne kommer meget an på, hvor flot den skal være. Men vi vil sige et sted mellem 25-40.000 kr. for et godt spabad. For de fleste udgangspunkt er det overkommeligt, og så kan du se, om det er noget for dig. 40.000 kr. kan de fleste skaffe via opsparing eller ved at låne penge.

 

Det er en ret unik oplevelse at være i et udendørs spabad, når det er koldt rundt om dig. For den kolde luft på dit ansigt gør dig frisk, men vandet sørger for at holde dig varm, så du kan sidde i det i mange timer.

 

Du kan hurtigt komme i gang med det, da det som sagt ikke kræver den store opsætning. Når du har pengene, kan du stort set komme i gang med det samme.