Træt af dyrt internet? Så kig her

Træt af dyrt internet? Så kig her

Er du også træt af langsomt internet? At YouTube-videoen går i stå hele tiden, eller at din film på Netflix skal loades helt færdig, før du kan se den? I så fald bør du overveje at få nyt internet. Der findes rigtig mange udbydere, og du har derfor mulighed for at finde den helt rigtige internetpakke. Men før du bestiller nyt internet, så skal du både være sikker på, at det er den helt rigtige type, til de billigste penge. Skal du have ny forbindelse? Så kom billigst på internettet.

Hvilken type internet skal du have?

Før du vælger internet, skal du gøres opmærksom på, at der findes flere typer bredbånd. Som regel snakker man om bredbånd af typerne; Coaxial, Fibernet og ADSL (kobberkabler). Den mest almindelige forbindelse, er ADSL, som leveres gennem kobberkabler og skal tilsluttes gennem et telefonstik. Forbindelsen er tilgængelig for langt de fleste husstande i landet, og tilbyder stabile hastigheder, men døjer med den ulempe, at hastigheden kan blive langsommere, jo flere bruger der kobles på forbindelsen. Coaxial er en type forbindelse, der både kan levere internet og TV gennem samme kabel. De tilgængelige hastigheder er hurtigere end ADSL, men forbindelsen er dog kun tilgængelig i få dele af landet. Denne forbindelse bliver også langsommere, i takt med at flere kobler sig på.
Den sidste og nyeste forbindelse er fibernet. Fibernet er uden tvivl den hurtigste og kraftigste forbindelse, men den er dog ikke tilgængelig i hele landet.

Gode råd til ny internetforbindelse

Du bør, inden købet, overveje hvad din nye internetforbindelse skal bruges til. Skal i se film og serier på netter? Hvor mange bor i husstanden, og hvor mange kobler sig på? Hvilken slags internet er tilgængeligt i dit område? Når du har gjort dig disse overvejelser, kan du undersøge de mange muligheder. Derefter vælger du simpelthen dén forbindelse, der passer jer bedst og – selvfølgelig – er billigst.