Du kan sagtens gå i haven mens dine tænder bliver rettet

Du kan sagtens gå i haven mens dine tænder bliver rettet

Mange danskere døjer i en eller anden udstrækning med skæve tænder. Som regel er det heldigvis ikke til fysisk gene. Mange er dog alligevel trætte af et skævt smil. Det behøver heldigvis ikke længere være tilfældet. Takket være moderne tandlæger, er det nu nemmere end nogensinde før at få rettet sine tænder, og det behøver ikke engang ske ved et voldsomt indgreb.

Hvad er Invisalign?

I langt de fleste tilfælde kan tandretningen nemlig ske med en såkaldt Invisalign, Det vil altså sige små, nærmest usynlige skinner, som man kan sætte på tænderne om morgenen. Det kan virke som ren magi at noget så simpelt skulle kunne rette ens tænder, og på trods af at være et populært produkt, står mange stadig tilbage med spørgsmålet: Hvordan virker invisalign?. Det kan trodsalt være rart at vide, inden man bare propper instrumentet i munden.

Heldigvis er det egentlig ganske simpelt. Din invisalign har form efter et mere lige sæt tænder, som dine egne tænder så langsomt retter sig ind efter. Jo længere du er henne  forløbet, jo mere lige vil din Invisalign være. I langt de fleste tilfælde vil man dog knap nok mærke noget til skinnerne, på nær når man skal spise eller drikke. 

Den nemme løsning- Fortsæt dit liv som normalt

Med andre ord kan du altså lave lige præcis det du vil, mens dit smil bliver rettet til. Hvis du for eksempel elsker at nusse om havens blomster eller nyder solen fra din havestol, kan du gøre det, mens du smiler tilbage til solen med din Invisalign. 

Det er trods alt nødvendigt, at man kan leve sit normale liv under en behandling, der gerne tager et sted mellem 6 til 12 måneder. Det kan måske lyde af meget, men når man tænker på, at ens tænder bogstaveligt talt har ændret form og retning under samme tidsperiode, lyder det pludselig ikke af meget. Det er dog netop det faktum, at man kan fortsætte sit liv som normalt, uden at andre kan se ens Invisalign, der gør det til det mest foretrukne redskab, når det kommer til tandretning. 

Invisalign er med andre ord en nem måde at vinde glæden ved dit smil tilbage. Det er en nærmest ikke mærkbar behandling, der tillader dig at lave dit liv i haven eller andetsteds præcis som du plejer at gøre.