Lej et telt til din næste havefest

Lej et telt til din næste havefest

Vejret i Danmark kan skifte fra det ene øjeblik til det andet. Ofte griner vi lidt af det, men det kan være træls at stå midt i de store festforberedelser, og pludselig blive ramt af en stor regnbyge. Hvad skal der nu ske med festen? Er der plads inde i huset?

Svaret er, at det slet ikke er noget problem, så længe du har et havetelt. Fordelen ved at have et havetelt er, at man kan lyne siderne af om dagen og først på aftenen, og sætte dem på igen når temperaturen falder og aftenen bliver køligere. Nogle havetelte er helt ensfarvede, imens andre har gennemsigtige sider, som man kan se igennem.

Charmen ved havefester

Hvem nyder ikke lange sommeraftener med familien eller gode venner? Eller måske til vejfest med naboerne? Havefester har sin charme, og de åbner dørene for mange muligheder. Hvis vejret tillader det, kan man bruge haven til forskellige havespil. Man kan grille og nyde god mad sammen med mennesker man holder af. Kigger du efter teltudlejning i Nordsjælland, er der god mulighed for at finde et perfekt telt til din fest.

Pynt op til din havefest

For at gøre festen ekstra hyggelig og speciel, kan du vælge at pynte op. Har du lejet et havetelt, har du gode muligheder for f.eks. at hænge balloner eller flotte guirlander op. Brug evt. ophængte planter til at skabe stemning eller brug lyskæder til at lyse teltet op. Du kan også vælge et tema, f.eks. Hawaii eller 80’erne.

Aktiviteter til havefesten

Til havefester kan man hygge sig med klassiske leje som kongespil eller måske det nye, populære hit spikeball. Er der børn til stede, vil de garanteret hygge sig i mange timer, hvis bare der er en bold og måske endda også et spil stangtennis. Så kan de lege og spille, imens de voksne nyder lækkert mad eller en god øl sammen i haveteltet.