Skab glæde med en trampolin til haven

Skab glæde med en trampolin til haven

Hos mange børn er en trampolin et sikkert hit, der kan give anledning til en masse udendørs leg og underholdning, som kan vare i timevis. Overvej derfor om dine børn og deres venner skal have glæden af en trampolin, der samtidig kan holde dem aktive og i gang. I denne artikel kan du blive klogere på de forskellige typer af trampoliner, og hvad du skal være opmærksom på, før du køber en.

Skal trampolinen stå over eller under jorden?

Der er fordele og ulemper ved begge valg. Hvis du lader din trampolin stå over jorden, er den nem at flytte rundt, og du tager dermed ikke et indgribende valg, som det vil være at grave ud til en underjordisk trampolin. En trampolin, der ligger i jorden, har dog den fordel, at den er nem at tilgå for børnene, og den ødelægger ikke havens udtryk på samme måde som en overjordisk trampolin kan gøre. En ikke uvæsentlig faktor er ligeledes, at den underjordiske trampolin skaber større sikkerhed for barnet, da der ikke er et stykke at falde ned, som der er ved den overjordiske trampolin. Det kan selvfølgelig forebygges med et sikkerhedsnet, men der kan være risiko for, at barnet eller du ikke husker at lukke nettet helt til.

Overvej trampolinens størrelse og jeres behov

Trampolinerne kan købes i forskellige størrelser og former, og du skal derfor overveje, hvad der passer jeres behov bedst. Hvis du har flere børn, og der ofte er venner på besøg, kan det godt betale sig at købe en større model, så alle børn kan have det sjovt på samme tid. En større trampolin er også sjovere for et enkelt barn, der hopper alene. Her vil der være mere plads til store tricks og udfoldelse. Dog kan det være en fordel at vælge en mindre trampolin, hvis børnene er meget små.