Udstyr til golfbanen

Udstyr til golfbanen

Er du blevet grebet af golfsporten? Så er det måske på tide enten at få fat i dit eget udstyr, eller opgradere det du i forvejen har. Det kan godt virke forvirrende at finde rundt i det forskellige udstyr, og dine behov vil nok ændre sig hen ad vejen. Herunder finder du lidt information om det forskellige udstyr, der er rart at have, hvilket forhåbentligt gør det nemmere for dig at vælge det, du skal bruge.

Driver

Lad os starte med driveren, da dette også normalt vil være den, du slår ud med. Den er designet til at sende bolden langt afsted, og den vil også være den længste af dine køller.

Jern

Du kan få jern i forskellige ”størrelse”. Altså er graderne som jernet spænder forskelligt. Fra start er det rart at have et 5’er, 7’er og 9’er jern. Et jern hedder desuden jern, fordi det oprindelige golfjern blev fremstillet i jern.

Putter

En putter er nødvendig, når bolden skal puttes i på greenen.

Sandjern

Navnet siger næsten sig selv, men sandjernet er praktisk at have, hvis bolden skulle ryge i bunkeren. Det kræver lidt at få den op derfra.

Inden du vælger, kan det være en god ide at låne en vens køller og afprøve for en periode. Måske virker noget bedre for dig end andet. Derudover kan du med fordel bruge lidt færre penge på udstyr i starten og opgradere efterhånden, som du bliver gladere og dygtigere til sporten. Er du i tvivl kan professionel hjælp være klart en fordel i denne sammenhæng. Her har du mulighed for at rådføre dig med nogle der har meget mere forstand på golf og dertilhørende udstyr end dig. Hos Grevernes Golfshop kan du få både personlige rådgivning i deres butik samt online.

Hvad enten du ønsker sparring eller at købe golfudstyr, kan de hjælpe. Du kan tage et kig på Grevernes Golfshops webshop, hvor du også finder et outlet med favorable priser, eller du kan besøge dem i den fysiske butik.  Køber du online, vil du modtage dine køb direkte ved døren, så du er helt klar til den næste runde.