Din udendørs belysning er blot mere en bare lys.

Din udendørs belysning er blot mere en bare lys.

Når du skal ud at købe nye lamper til din carport, skur eller garage vil batteri LED lamper med bevægelsessensor være en god løsning – grundet nem installation, god belysning og er med til at øge sikkerheden.

Skal jeg selv installere lampen?

Det er ikke altid lige nemt at få installeret udendørs belysning, og især ikke, hvis det kræver at du enten skal trække ledninger eller nedgravning af ledninger med videre. Men det smarte med en batteri LED-lampe med bevægelsessensor er, at du er fri for alt det bøvl med montering af ledninger, da lamperne er trådløse og drives på batterier.

De kan monteres nemt og hurtigt ved brug af enten skruer eller beslag og kræver ingen strøm fra en stikkontakt, så det er nemt at flytte rundt på efter behov – du behøver derfor ikke at ringe efter hjælp fra en elektriker.

Lamper som tænder selv

En LED-lampe med bevægelsessensor tænder og slukker af sig selv, og derfor tænder den når du eller en anden er i nærheden indenfor en rækkevidde på ca. 8 meter. Dette betyder, at du ikke behøver at fumle rundt i mørket efter en stikkontakt for at tænde lyset og er praktisk til de steder, hvor du ikke kan have hænderne fri til at tænde lyset.

Fordelen er også, at lyset ikke konstant er tændt og derfor er til dig, som vil spare strøm, men samtidig gerne vil have lys, da en sensor lampe ikke lyser konstant, og bruger væsentligt mindre strøm. 

Hvor skal jeg placere min lampe med bevægelsessensor?

Når det er mørkt, er det rart at have lys ved hoveddøren, garagen eller indkørslen når man kommer hjem – dette er både til gavn for dig og dine gæster. Det er også vigtigt, at man kan se noget i forbindelse med, at man skal ud med skraldet om aftenen eller dine børn kommer sent hjem, og skal sætte deres cykler i skuret eller garagen.

Belysning ved gangarealer rundt omkring huset er også meget praktisk at have når mørket sænker sig, så man kan se, hvor man går – når man eksempelvis skal fra terrasse til sit skur.

Batteri LED lamper med bevægelsessensorer er altså perfekte til steder, hvor man ikke har brug for lys hele tiden, og derfor kun tændes når man er tæt på og er i bevægelse.

Tryghed med udendørs belysning

Når mørket sænker sig hen mod aftenen, vil en lampe med bevægelsessensor få dig til at føle dig bedre tilpas – og tryg, når du og din familie forlader hjemmet.

Du undgår at komme ud for situationer, hvor du måske sidder på arbejdet, er ude at spise eller det helt tredje, og kommer i tanke om lyset derhjemme – ”fik jeg nu husket at slukke lyset inden jeg kørte”. En lampe med bevægelsessensor lyser kun i et hvis antal sekunder eller så længe, der detekteres bevægelse, og man kan derfor undgå disse situationer.

Derudover gør sensorlamper det nemmere at finde sikkert rundt omkring huset i de mørke tider, og giver en følelse af sikkerhed, idet man kan se, hvad der foregår udenfor vinduerne når det er mørkt.

Større kendskab for LED lamper med bevægelsessensor

Det seneste år er efterspørgslen på batteri LED lamper med bevægelsessensor steget markant og der findes et hav af forskellige lamper med bevægelsessensor. Har du behov for et batteri led lampe med bevægelsessensor, som kan lyse dit udendørs areal op når du enten kommer hjem eller skal ud med skraldet? Så kan du finde det her