Dit næste haveprojekt

Dit næste haveprojekt

Er du i humør til nye projekter og havearbejde? Hvis du har grønne fingrer og holder af at gå i haven, er det kun fedt at have gang i nogle forskellige projekter, du kan få frem og tilbage fra. Men hvad skal dit næste projekt bestå af?

Nyt skur

Mangler du altid et sted at sætte dine havemøbler- og redskaber? Specielt når vinteren begynder at komme, er det vigtigt at have et sted, hvor du kan stille dine ting hen, så de hverken ruster, bliver slidte eller blæser væk. Det er derfor, du skal bruge noget tid på at bygge dig et skur. Du kan vælge at købe et færdigt skur, som du skal nøjes med at sætte op eller du kan lave det helt fra bunden. Hvis du har mod på det, er det jo klart fedest at kunne sige, at du har lavet dit skur selv.

Invester i et drivhus

Dit næste projekt kan også bestå af at investere i et drivhus. Et drivhus kan ligeledes bruges til opbevaring, men det er også så meget mere end det. Her kan du plante dine yndlingsgrøntsager, men du kan også, hvis det er stort nok, sidde og nyde din aften- eller morgenkaffe ved et cafésæt. Et drivhus kan være med til at forlænge sommeren, fordi du kan sidde derinde om aftenen, selv når det begynder at blive lidt koldere sent på sommeren.

Ny terrasse

Du kan også vælge at anlægge helt ny terrasse, hvis din nuværende trænger, eller hvis du slet ingen har. Hvis ikke du selv har evnerne til at lægge en terrasse, kan du altid få en erfaren og kompetent brolægger til det. Så skal du blot beslutte dig for, hvordan terrassen skal se ud, hvad den skal laves af og hvor den skal være henne i haven.