Få professionel hjælp til at beskære dine træer og buske

Få professionel hjælp til at beskære dine træer og buske

Har man et træ eller nogle buske, som desværre er vokset så vildt, at man er nødt til at få dem beskåret, kan det være en god idé at hente hjælp hos en professionel. Det er ikke så simpel en opgave, som det måske lyder til, og i de fleste tilfælde er det bedst at overlade opgaven til nogen, som er uddannede inden for faget og har en del erfaring.

Bor du i Midtjylland omkring Skanderborg, Horsens, Randers, Aarhus eller Silkeborg, og skal du have lavet en beskæring af træer og buske, så kan du for eksempel kontakte firmaet Træer & Teknik. De er professionelle og har en hel del erfaring inden for faget, så man kan være sikker på at træerne bliver beskåret korrekt, så det skader træet mindst muligt. De har både kunder inden for private, virksomheder og det offentlige, så de har prøvet mange forskellige typer af opgaver og kan klare både små som store, alt afhængig af hvad du har brug for.

 

Hvornår er det bedst at beskære træer?

Der er lidt uenighed blandt haveeksperter om, hvorvidt det er bedre at beskære træer og buske om vinteren eller om sommeren. Mange gartnere har traditionelt set altid beskåret træer og buske om vinteren, fordi man mente, at det var bedre for planterne at blive beskåret, mens de var i hvile. Der er dog kommet en hel del undersøgelser, som viser, at planterne har bedst af at blive beskåret om sommeren, fordi de er i vækst og derfor hurtigere kan heale deres sår.

Det mest oplagte tidspunkt at beskære planter og træer er altså i august, fordi planterne der stadigvæk er i god vækst og derfor kan heale sårene hurtigere, mens de samtidig ikke er tilbøjelige til at sætte nye skud, som kunne have været et problem tidligere på sommeren. Det handler altså om at finde det helt rette tidspunkt, hvis man vil have det bedste resultat.