Festtelte som kan bruges året rundt

Festtelte som kan bruges året rundt

Mange danskere forbinder udelukkende festtelte med sommersæsonen. Dette er dog en fejlagtig opfattelse, da der findes udstyr, som gør festtelte behagelige at opholde sig i på alle tider af året.

skaermbillede-2018-03-21-kl-14-17-45

Hos Jysk Festudlejning kan man eksempelvis leje el- og gasvarmere til at fastholde en stabil temperatur i et telt. Hvis man ønsker at stable et unikt arrangement på benene, så kan man altså også afholde det i et solidt telt udenfor sommersæsonen. Koldere grader bør ikke afskrække folk fra at afholde et arrangement, som trods alt kan kategoriseres som indendørs.

Om der er tale om et jubilæum, fødselsdag, bryllup eller familiearrangement, så har man mange muligheder med festtelte. Eksempelvis kan man lægge gulv inde i teltet, hvorved gæsterne slipper for at skulle betræde den bare jord eller græs. Dette er også en god løsning, hvis man er vært for et finere eller mere formelt arrangement, hvor gæsterne kan være iklædt højt eller dyrt fodtøj.

Lej alt udstyr i en pakkeløsning

Hos en professionel festudlejer kan man leje alt til et arrangement eller stor begivenhed. Dette indbefatter blandt andet borde af forskellige længder og former, service, duge og udelamper. Kort sagt er der rig mulighed for at leje de enkelte ting, eller måske alt det udstyr, som man har brug for til sin fest.

Det kan være overraskende for mange, at man faktisk kan afholde sin fest udenfor sommerens højsæson. Med et opvarmet telt er kulden og vejrforholdene ofte ingen hindring. Ved at montere en dør kan man desuden slippe for unødig træk.

Derudover kan det planlægningsmæssigt være en fordel at placere sin fest udenfor de største festmåneder, hvor der kan være rift om teltene.

Telt til alle anledninger

Et telt kan danne rammerne for nærmest enhver begivenhed eller anledning og ikke kun i forbindelse med fester. Eksempelvis kan et telt være en velvagt lokation for messer, receptioner eller en virksomheds team-building arrangement.

I samarbejde med en teltudlejer kan man finde frem til den mest optimale løsning, som passer til arrangementets krav til gæsteantal, faciliteter og forplejningen. Ved at rådføre sig med erfarne udlejere, som har afholdt lignende arrangementer, har man gjort sit bedste for, at begivenheden bliver en succes med dertilhørende tilfredse gæster.