Flere og flere vælger at bruge en anlægsgartner

Flere og flere vælger at bruge en anlægsgartner

Der kan være flere grunde til, at flere og flere vælger at få hjælp fra en anlægsgartner. Det kan være at man ikke har grønne fingre, at man ikke har tiden eller man simpelthen må kaste håndklædet i ringen og sige, at man ikke har evnerne. I sådanne tilfælde er det ganske fornuftigt at kigge på en anlægsgartner. Du kan bruge en anlægsgartner til både at få råd og vejledning til, hvordan man skal gøre, og hvordan skal det skal se ud, og til helt praktisk at få udført et stykke arbejde, som man måske faktisk slet ikke selv gider.

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe med?

En anlægsgartner kan hjælpe med at tegne din nye have og give ideer til, hvor du for eksempel skal have en sti bygget ind, for at udnytte pladsen bedst muligt. En anlægsgartner kan hjælp med at lave en ny terrasse, lave din græsplæne med rullegræs, lave fine afgrænsninger mellem græs og bed og meget andet. Man tænker måske, at en have skal være en vis størrelse for, at man kan tilkalde en anlægsgartner til at hjælpe. Men selvom det er et mindre sted, kan det være givtigt at få et nyt sæt øjne på, hvordan ens have bedst kan blive udnyttet – også selvom den ikke er på flere hundrede kvadratmeter. For hvor er det bedst at jeg stiller mit bed, og hvor får jeg mest ud af at placere min terrasse?

Haver i København og omegn

Bor du for eksempel på Amager, i Hvidovre eller i Rødovre, så ved du, at det ikke altid er muligt med en stor og overdådig have. Men når du ikke har så meget plads, er det om at udnytte den bedst muligt og få din have til at se helt skarp ud – eller skabe et vildnæs helt bevidst. En Anlægsgartner som Faunus har erfaring med at lave haver i København – både store og små – og hos dem, kan du både få råd og vejledning, og du kan få dem til at få beskidte knæ, mens du laver noget andet.