Forny udtrykket på dit hus

Forny udtrykket på dit hus

Hvis du bor i en gammel ejendom, eller måske blot et hus i byen af ældre dato, hvor du er så heldig at være ejer, så kan det være, at du ofte har overvejet, hvad du kan gøre for at opfriske dit hus udseende? Du er selvfølgelig ikke interesseret i at rive hele huset ned, for igen at opbygge noget nyt og moderne – så skal det i hvert fald være af den ældste dato, eller fordi du har pengene i orden.

skaermbillede-2017-08-01-kl-16-25-08

Vi er dog så heldige, at vi har en masse dygtige håndværkere i Danmark, som kan klare rigtig mange opgaver for en overkommelig pris. En af de mest undervurderede tiltag du kan gøre ved huset er renovering i sin fineste form. Her taler vi ikke om at renovere køkkenet, fordi det skal du nok selv komme i tanke om med tiden i takt med at du ser nok reklamer for moderne køkkener, hvor skabe og skuffer tils idst er blevet til robotter. Blot vent til den dag hvor vi bliver præsenteret for et køleskab, som selv kan sende beskeder om hvilke råvarer der mangler, hvor efter det selv bliver fyldt op af en helt ny service – men det er en helt anden snak. Men undervurder ikke teknologien.

Nej, vi snakker ikke om indvendig renovering, det ved du alt om! Vi snakker selvfølgelig om hvordan du giver dit hus en ordentlig behandling udvendigt, sådan at den første reaktion fra forbipasserende bliver ”wauw!”.

Nemlig at renovere din facade er noget der er yderst undervurderet. Rigtig mange ved faktisk ikke hvorvidt det er noget som rent faktisk også er muligt for private mennesker. Vi ser ofte de store stilladser på boligforeningers bygninger, men dette stillads kan altså også blive sat op på din private ejendom. Hvis der er noget der kan give et hus helt nyt liv, så er det at man arbejder med facaderenovering.

Du skal dog ikke blot slå op i den lokale telefonbog under facaderenovering – nej du skal kontakte de rigtige firmaer, da der ligesom i alle andre brancher også her kan være en stor forskel på både pris og kvalitet. En god idé kan være at sammenligne priser, hvilket du måske også gør når du køber små simple ting til hjemmet, så hvorfor ikke også gøre det når vi snakker sådan en ”stor” investering? Vi har set rigtig gode resultater fra firmaet Danskfacadepuds, som holder til i Aalborg, som dog kører over hele landet. Men det betyder ikke at dette er den rigtige løsning for dig, så undersøg markedet, og kontakt forskellige leverandører af udvendig renovering, det betaler sig i længden!

Hvis du først tænker: ”Dette har vi ikke penge til” – så bør du lige tage at se nogle før efter billeder af, hvor stor en effekt facaderenovering kan have.