Giv din indkørsel et skønhedsløft med flotte granitskærver

Giv din indkørsel et skønhedsløft med flotte granitskærver

Skal du have en flot indkørsel eller et bed uden behov for lugning så ofte? Her er granitskærver en mulighed, for knust granit løfter opgaverne at give et skridsikkert underlag og holde ukrudt stangen meget fint. Hvad end du bruger granitskærver til gårdspladser, indkørsler eller bede, har du flere valgmuligheder, når det gælder farver, kornstørrelse og levering til din ejendom.

Granitskærver er et godt alternativ til flis

Skærver kan være et godt alternativ til flis ude i bedene, hvis det at give jorden ny næring ikke har høj prioritet, eller du allerede har løftet den opgave med muld. I modsætning til fx barkflis, der går i forrådnelse, forgår knust granit ikke fra det ene år til det andet. Så i udgangspunktet behøver du kun sprede skærverne én gang i et bed. Skærverne gør det så svært for ukrudtsfrø at finde vej ned i jorden, og som noget andet bliver bedet en tand mere bemærkelsesværdigt.

Mange valgmuligheder ved knust granit

Som sagt har du forskellige farver at vælge fra, når det kommer til granitskærver. Da granitten importeres fra udlandet, heriblandt fra Norden, kan du vælge fra farver som rød, grå, sort og hvid. Ofte vil det være muligt at finde et farvemix, hvor fx røde og sorte skærver bliver brugt.

Kornstørrelsen kan du vælge efter præferencer. Her er der også lidt forskelligt, når det kommer til blandinger. Vælg fx en blanding med 8-16 eller 11-16 mm. I større skala kan du også købe sten til sidehegn med størrelser på 80-200 mm, så du finder nemt en god størrelse.

Find din favoritblanding af skærver

Da det står enhver frit for at lave sine egne blandinger af granitskærver, sidder forhandlere ofte inde med deres egne, unikke mix. Så drag på udflugt i deres udvalg og find dine favoritter.

Granitskærver åbner for en verden af praktisk og skønhedsmæssig forandring.