Gør din have unik

Gør din have unik

Vil du gerne have en have, der gør naboerne misundelig? Gider du ikke følge mainstream trends og plante moderigtige blomster? Vil du gerne gøre din have personlig, så den passer bedst muligt til dig og dine behov, og så den afspejler din livsstil? Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du gør din have unik og personlig.

 

Gør op, hvad dine behov er

Inden du kaster dig ud i at gøre haven uigenkendelig er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du ønsker dig af din have. Har du brug for en stor græsplæne, hvor børnene kan lege og spille bold? Værdsætter du en stor terrasse til sommerens lune dage og grillaftener? Kan du godt lide at lave havearbejde og sætter du pris på planter, der kræver meget arbejde? Vil du gerne dyrke dine egne grøntsager, bær og krydderurter? Klargør med dig selv, hvad du ønsker dig af din have, og design haven derefter.

 

Hvor meget havearbejde gider du selv lave?

Det er også vigtigt at have in mente, hvor meget du selv gider at lave i haven. Hvis du absolut ikke synes det er spændende at slå græs, klippe hæk og luge ukrudt, skal du måske have anlagt en have, der er let at passe, hvorimod du kan overveje noget mere avanceret, hvis du værdsætter havearbejde.

 

Få hjælp af professionelle

Hvis du synes hele projektet om at få anlagt en ny have er lidt uoverskuelig, og du gerne vil have lidt hjælp og inspiration, kan du overveje at rådføre dig med en anlægsgartner. På den måde får du en professionel mening og hjælp til, hvad der er realistisk og bedst muligt opfylder dine ønsker. Læs mere herog find en anlægsgartner i nærheden af København, Charlottenlund, Gentofte, Lyngby og Lyngby-Taarbæk.