Hvilket hegn og havelåge skal du vælge?

Hvilket hegn og havelåge skal du vælge?

Har du fået lavet om i din have og nu gerne vil have både hegn og havelåge? Så kan det være en god idé, at undersøge markedet, da der er rigtig mange forskellige muligheder, og du næsten kan få lige den løsning, som du kunne tænke dig. Udover at hegnet skal være præsentabelt, så skal det også gerne være et praktisk hegn.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge hegn?

Forside og bagside kan være forskelligt på hegnet, det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at hegnet er lige pænt på begge sider. Du skal også tænke over, at hvis du vælger et hegn, der er meget tæt, så vil det ikke være muligt at se ud. Andre vil ikke kunne kigge ind, og du vil ikke kunne kigge ud, det kan der både være fordele og ulemper ved. Vedligeholdelse er også en væsentlig faktor, vælger du et hegn i træ, så skal det slibes og males eller have olie. Vælger du et hegn og låge i stål, så vil det kunne passe sig selv, hvor det blot skal tørres af for skidt og snavs.

Hvordan skal din låge være?

Din havelåge skal selvfølgelig passe til det hegn, som du vælger. Hvis du vælger et stål- eller smedejernshegn, så kan du her se eksempler på en smuk og eksklusiv smedejernslåge. Christian Steel Design hører til i Køge på Sjælland og har lavet mange forskellige løsninger med smedejern, der er derfor mange muligheder. Der er god inspiration at hente, og Christian Steel Design, kan lave en løsning, der passer lige præcis til dig og dine behov. Så selvom du ikke bor på Sjælland, kan de sagtens hjælpe dig med at finde en god løsning. Det gode ved smedejern er at det holder år efter år og det ikke kræver vedligeholdelse.