Sådan gør du din have mere hyggelig

Sådan gør du din have mere hyggelig

Bruger du ikke lige så meget tid i din have, som du kunne ønske dig? Eller synes du, at din have trænger til noget forandring? Det er ikke svært at gøre en have mere hyggelig, så det er bare at springe ud i det.

Indhegn din terrasse

Faktisk har det flere fordele, hvis du hegner din terrasse ind. Du kan f.eks. vælge at sætte et hegn på to af terrassens sider. Det vil give meget mere læ til terrassen, så du slipper for en træls vind. Men det vil samtidig gøre terrassen langt mere hyggelig, når den bliver skærmet lidt af. Hvis du gerne vil hegne din terrasse ind, så køb havehegn her. Du kan også altid hegne resten af haven ind, hvis du savner noget mere afskærmning.

Lav nogle flere bede

Det vil altid være mere hyggeligt med en have, der er fuld af farverige bede, end en der er helt tom og kun består af en flad græsplæne. Derfor kan du gøre din have mere hyggelig ved at lave nogle bede og plante farverige blomster. Det er sjovt at lave blomsterbede, fordi der ikke er nogen regler. Det handler egentlig bare om at lave noget, som du synes, er flot.

Lav en hyggekrog

Hvis du vil have en hyggelig have, hjælper det også at lave et sted i haven, der er specielt dedikeret til, at man skal kunne hygge dig lidt ud over det sædvanlige. Du kan f.eks. sætte en hængekøje op eller lave et hjørne et par liggestole.

Pynt din terrasse

Du bruger garanteret meget af din tid i haven på terrassen, hvis du har sådan en. Den kan du gøre mere hyggelig ved at pynte med flotte krukker med blomster i. Derudover er det rigtig hyggeligt med et par lanterner eller olielamper, der kan lyse om aftenen.