Guide: Sådan indretter du det perfekte hjemmekontor

Guide: Sådan indretter du det perfekte hjemmekontor

Hvis du har et arbejde, der kræver, at du arbejder hjemmefra nogle gange, eller hvis du kan lide at have et sted et sætte dig hen, når du skal koncentrere dig, vil det være en rigtig god løsning med et hjemmekontor. Men hvordan indretter du et perfekt hjemmekontor?

Start med vægge og gulve 

Et hjemmekontor skal være praktisk, men det skal samtidig være indrettet flot, så du kan lide at bruge tid der. Du skal nemlig gerne kunne holde ud at sidde på dit kontor i flere timer ad gangen. Det er altid en god idé at starte med at gøre noget ved vægge og gulve, da det er det, der skaber ramme om hele rummet. Vælg en flot farve til væggene som du finder passende og find et gulv, som du synes matcher dertil. Det kunne f.eks. være et lækkert sildebensparket som dette.

Find de helt rette møbler

Selvom indretningen er vigtig, er det mest essentielle altid nogle ordentlige møbler, som du kan holde ud at sidde ved i længere tid ad gangen. Du skal især tænke over hvilken stol, du vælger. Når du skal vælge skrivebord, så kan du f.eks. gå efter et, der kan sænkes og hejses, så du både kan stå op og sidde ned. Udover det kan det være rigtig rart med en stol eller lille sofa, hvor du kan sætte dig, hvis du har brug for en lille pause.

Lav en alternativ og personlig kalender

På dit kontor må der også meget gerne være plads til noget personlighed. Hvis du gerne vil kombinere din kalender med noget personligt, kan du lave en stor opslagstavle af en korkplade. Her kan du både hænge deadlines, vigtige aftaler, citater, personlige billeder, udklip m.m. Det kan både fungere som en kalender og som nærmest et kunstværk på væggen.