Sådan skaber du mere personlighed og liv i din bolig

Sådan skaber du mere personlighed og liv i din bolig

Vil du gerne have et hjem, hvor man, når man træder ind, kan mærke, at det er dig, der bor der? Savner du mere personlighed og liv i din bolig? Det er der flere ting du kan gøre for at løse.

Flere farver

Hvis du gerne vil have mere liv i din bolig, er en god løsning generelt at tilføje flere farver. Det kan måske være svært lige at gennemskue, hvordan du kan tilføje flere farver, men du kan starte i de små. Start med at skifte dine hvide og grå sofapuder ud med nogle i forskellige farver. Det samme kan du gøre, hvis du har pyntepuder i din seng. Hvis du er mere modig og gerne vil gå all in, kan du vælge at male nogle af dine vægge i forskellige farver. Det kan altid males over igen, så vær ikke bange for at prøve noget nyt.

Personlige billeder

For at få mere personlighed ind i din bolig, kan du sammensætte en personlig billedvæg. Det kan f.eks. bestå af billeder af dig og din familie samt plakater af ting, du synes er smukke. Sæt alt sammen i nogle flotte rammer og hæng dem op på væggen i stuen eller på soveværelset. 

Blomster og planter

Blomster og planter er igen en måde hvorpå du kan skabe mere liv. Det kan virkelig bare gøre noget for et rum. Det giver både mere farve og stemning. Hvis ikke du er så god til at holde blomster, kunne du f.eks. købe nogle flotte silkeblomster.

Hjemmelavede projekter

Er du typen, der kan lide at være kreativ og har mod på nye projekter? Så kan du kaste dig ud i at lave noget selv, der kan gøre din bolig unik og helt din egen. Det kunne være en hjemmelavet kommode, bænk, palleseng eller lign.