Er børnene blevet for store til ‘børneværelset’?

Er børnene blevet for store til ‘børneværelset’?

Børneværelset har længe stået med den flotte baby-lyserøde eller lyseblå farve på væggene samt de fine malede skyer over i hjørnet over børnesengen, men nu går den altså ikke længere. Børnene er blevet ’store’ og har fået sig en mening om, hvordan deres værelse skal se ud, og det skal i hvert fald ikke være lyseblåt med små hvide skyer. Nej tværtimod, det skal have tre forskellige farver, en på hver væg, samt én hvid væg, hvor der skal males en flot og sporty Porsche. Se det er et rigtigt drengeværelse. Men måske har du ikke lige selv tid, lyst eller evne til at kunne male en Porsche, og leder derfor efter hjælp til at komme igennem dette projekt. For et rigtigt drengeværelse det skal der til.

Malerfirmaet Flemming C kan klare stort og småt
Så er det godt, at der findes malerfirmaer som Malerfirmaet Flemming C, som altid står klar til at hjælpe dig. Der er, hverken den opgave der er for stor eller for lille. Alle opgaver bliver gået til med grundighed, og der bliver aldrig gået på kompromis hverken kvalitetsmæssigt eller med kundens ønsker. Du kan derfor være sikker på, at Malerfirmaet Flemming C vil kunne male børneværelset, hurtigere end du aner samtidig med, at Porschen vil ligne noget taget direkte ud af en film. Og du vil kunne stå med et eller flere børn, der er meget lykkelige og stolte over deres nye værelser, som de helt selv har valgt hvordan der skal se ud.

Få et uforpligtende tilbud hos din lokalmaler
Har du eller dine børn nogle specifikke ønsker til det næste maleprojekt i hjemmet, er du altid velkommen til at kontakte Malerfirmaet Flemming C til et uforpligtende tilbud. Med afdelinger flere steder i Københavnsområdet vil de hurtigt kunne være hos dig klar til at realisere dine eller dine børns drømme.