Reducer dit energiforbrug ved at udskifte revnede fuger

Reducer dit energiforbrug ved at udskifte revnede fuger

Har du opdaget nogle ændringer i dine energiregninger, så kan det meget vel have noget med dine fuger at gøre. Fuger er med til at lukke af for fugten og holde hjemmet tæt for vind og vejr, og hvis der er revner i dem, kan det betyde at de er utætte og derfor ikke fungerer, som de skal. Det er derfor vigtigt, at man er opmærksom på om, det kan være der problemet ligger, så man kan få lavet en udskiftning af fuger.

Når man skal have sine fuger udskiftet, er det en god idé at kontakte et professionelt firma, som ved, hvad de laver og kan gennemskue problemet. Bor man på Fyn omkring Odense eller Nyborg, kan man for eksempel kontakte firmaet HSR Fugeteknik, som specialiserer sig inden for både ud- og indvendige fuger i forskellige materialer. De kan udføre både små og store opgaver for dig, og man er altid sikret et arbejde fra uddannede og professionelle. Det kan tage lang tid, hvis man selv vil forsøge at udskifte fugerne, og det er de færreste, som har tid til det i en travl hverdag. Man kan derfor både spare tid på at få hjælp fra et firma, samtidig med at man er sikker på at arbejdet bliver udført, som det skal.

 

Sådan vedligeholder du bedst dine indvendige fuger

Har du hårde fuger i hjemmet, kræver det ikke det helt store arbejde at vedligeholde dem. Så længe man sørger for at rengøre dem i ny og næ, så opstår der sjældent de helt store problemer. Det kræver dog en smule mere at vedligeholde bløde fuger, da der kan opstå kalk på dem, hvilket ikke er særlig pænt at se på. Kalken i sig selv er ikke skadende for fugerne, men hvis man gerne vil holde fugerne pæne og fri fra kalk, skal man rengøre og tørre dem regelmæssigt. Er kalken opstået kan den nedbrydes med en blanding af eddike og vand.