Skab liv i hjemmet med planter og blomster

Skab liv i hjemmet med planter og blomster

Pilea, Monstera, kaktus, Sukkulent, Eucalyptus, Calathea, Orkidé – listen med blomster og planter, der trender i øjeblikket, er lang. Det er oppe i tiden at skabe en hyggelig oasestemning i sit hjem med grønne planter og blomster, og så er de grønne blade desuden godt for indeklimaet!

download-1

Blomster er prikken over i’et

Blomster og grønne planter er med til at fuldende indretningen i ethvert hjem. Uanset om du er til den ultraminimalistiske stil eller til en mere opfattende indretningsstil med bogreoler fra gulv til loft, masser af nips og ingen nøgne vægge, er blomster og planter med til at binde det hele sammen. Har du en hylde, med et par enkelte bøger, vil en hængeplante, såsom ”Perler På Snor” være prikken over i’et. Har du et hjørne i lejligheden, som står tomt, men hvor der ikke lige er plads til et møbel, vil en stor stueplante, såsom en Monstera eller et palmetræ passe perfekt.

 

En organisk og hyggelig stemning

Også blomsterbuketter med årstidens smukke og friske blomster er med til at pryde et hvert hjem. Blomster er ikke blot med til at skabe farver, men også liv og en hyggelig og levende stemning i dit hjem. Vælg blomsterne i farver, der passer til farvetemaet i din bolig og kombiner dem med grønbladede stilke, såsom Eucalyptus, for et moderne og stilfuldt look. En smuk vase i vindueskarmen eller på middagsbordet med en luftig buket, eller mindre buketter på uventede steder, såsom på tv-bordet  i stuen, på badeværelseshylden eller i køkkenet ved siden af frugtskålen giver den rette organiske og oaseagtige stemning i dit hjem. Når du skal vælge blomster, som kan stå i dit hjem i flere dage uden at blive kedelige, så gå til en professionel blomsterhandler, såsom Mimosa Blomster, der forhandler friske blomster og desuden kan give dig gode råd til, hvordan du bedst passer de forskellige blomster.

 

Blomster bidrager til et godt indeklima

Udover at blomster og planter er en sand fryd for øjet, og dermed kun kan skrue humøret en tand opad, gør de også noget godt for dit indeklima. Uanset hvor ofte og længe du lufter ud, vil der opstå kuldioxid, altså forurening af luften, fra fx vores udånding og køkkenmaskiner. Planter omdanner som bekendt CO2 til O2, og er således med til at skabe mere ilt og mindre kuldioxid i dit hjem, som vil medføre et bedre indeklima. Det er således ikke kun blomsternes smukke udseende, der er med til at øge dit velvære i dit hjem, men også deres funktion.