Overvejer du nyt badeværelse? Dette skal du tænke over

Overvejer du nyt badeværelse? Dette skal du tænke over

Hvis du står over for en til- eller ombygning af et badeværelse, så er det værd at gøre sig nogle overvejelser inden påbegyndelsen af arbejdet. Badeværelset er typisk det rum i boligen, som har den højeste kvadratmeterpris. Derfor kan man gøre sig selv den tjeneste at overveje nøje, hvordan det skal indrettes.

bedrehusoghave-trustrup

Hvis du skal have bygget et nyt badeværelse, kan du som det første overveje, om der skal lægges rør til gulvvarme. Dette kan være særdeles nyttigt især i et land som Danmark, hvor vintrene kan være bidende kolde.

Dog er det altid en god ide at få en fagkyndig, såsom en medarbejder fra Køkkenlageret Trustrup, til at rådgive om indretningen af badeværelset.

Badeværelset –husets skjulte midtpunkt

Et lækkert og indbydende badeværelse er altid en fornøjelse at komme til ligegyldigt formålet. Derfor kan man sagtens lægge nogle kræfter i indretningen af badeværelset. Hvis man skal bygge et splinternyt badeværelse, så skal man orientere sig om, hvilke love og regler som er gældende med hensyn til vvs, el og vådrumssikring. Dermed slipper man for senere at skulle igennem nogle ærgerlige installationer eller ombygninger.

Indret efter menneskerne

Dernæst er det fordelagtigt at tænke over, hvem der egentligt benytter sig af badeværelset. Er der udelukkende voksne i husstanden kan man godt tillade sig at finde materialer, som kan tåle mindre slid. Hvis man derimod er en familie med flere småbørn (eller måske teenagere), så kan mere end én håndvask være en mulighed. Bor man i eller omkring Ebeltoft, Grenå, Randers eller Århus kan man få vejledning af Køkkenlageret Trustrup til at sammensætte ens badeværelse, så det indfrier ens ønsker.

Tidsløse designs og spændende tendenser

Det kan være en fordel at vælge tidsløse og enkle designs til de elementer i badeværelset, som skal være der i flere år. Her menes der i særdeleshed fliserne og det inventar, som er svært at udskifte. I stedet kan man slippe sin indre kreativitet og personlige udtryk løs i form af valget af eksempelvis planter eller håndklæder. Disse genstande er lettere at udskifte og dermed tilpasse skiftende tendenser eller ens eget humør.