Sådan indretter du et stilfuldt hjemmekontor

Sådan indretter du et stilfuldt hjemmekontor

Er du iværksætter, eller nyder du at abejde i hjemmets rolige omgivelser, så er det vigtigt med et godt hjemmekontor. Et hjemmekontor skal både være praktisk, så man kan udrette et godt stykke arbejde, men det skal også udstråle din personlighed og indgå som en naturlig del af dit hjem.

3 tips til det gode kontor

 1. Lad det blive en del af husets indretning.
  Et hjemmekontor skal være placeret, der hvor det er mest naturligt for dig. Det kan således være i hvert hjørne af huset, så længe det giver mening. Måske synes du, det er vigtigt at være i stuens hyggelige omgivelser, hvor dit skrivebord kan indgå som en del af hjemmets indretning med pynteting og billeder på. Køkkenet kan også være et godt sted at placere et hjemmekontor, da det indbyder til mere professionalisme, men samtidig er tæt på kaffekanden.
 2. Udnyt husets små rum.
  Det kan også være, at du har et mindre værelse i huset, som kan blive en god arbejdsplads for dig. Udnyt for eksempel et rum under trappen, hvor der er plads til et skrivebord. Eller måske har du et skab, der står tomt, hvor man kan indrette med et lille bord, der kan foldes ud og lave specielle hylder, der passer ind!
  Hvis du gerne vil udvide dit kontorlandskab i hjemmet, så er det også en mulighed at finde en bolig, hvor der er plads til netop dette. Det kan for eksempel være en liebhaverbolig med rig mulighed for at indrette et lækkert kontor. Find mere information her, om liebhaverbolig på Fyn.
 3. Skru op for stilen.
  Hvis du ønsker at have et stilfuldt kontor, så handler det om alle de ekstra ting, du kan indrette med. Du kan for eksempel lægge et blødt og flot lammeskind over din kontorstol for mere komfort og et trendy udtryk.