Drivhushygge for begyndere

Drivhushygge for begyndere

Drivhuset behøver ikke kun være for dem, der har helt styr på planterne. Når du starter et drivhusprojekt, er det dog super vigtigt, at du får indrettet det optimalt – både til det grønne arbejde og hyggen. Så sikrer du de bedste rammer for mange gode timer i dit drivhus, hvor du har mod på at træne de grønne fingre.

 

Her får du 5 tips til at indrette dit drivhus:

 

  1. Vælg de rigtige møbler

Hvis du planlægger, at dit drivhus skal være dit nye primære opholdssted i sommermånederne, er det vigtigt at vælge de rigtige møbler. Find et par gode stole der er komfortable at sidde i og et stabilt bord. Her kommer du til at tilbringe mange timer – med en god veninde, en kop kaffe eller en bog.

Selv de mindste drivhuse kan der som regel presses et hyggehjørne ind i.

  1. 100% hygge

Sørg for at have bløde tæpper og puder i dit hyggehjørne. Fyld drivhusets små kroge med nips, hyggelys, billeder og små krukker.

  1. Lyskæder

Et drivhus forlænger udesæsonen markant, da man kan få en fornemmelse af at være udenfor og mærke varmen i udkanten af sommersæsonen. Du kan forlænge hyggetiden i dit drivhus yderligere ved at sørge for let belysning om aftenen. Hæng et par lyskæder i loftet og tænd stearinlys her og der. Så e Hæng et par lyskæder i loftekarivhus yderligere, ved at sørge for god let belysning om aftenen. Hæng et par lyskæder i lofteå er drivhuset blevet et perfekt spot til dessert og aftenskaffe.

  1. Træn de grønne fingre

Hvis du går med en drøm om at plante alverdens frugt og grønt i dit drivhus, er det vigtigt at give dig selv de bedste forudsætninger. Indret et godt arbejdsbord der kan give plads og lyst til at prøve dig frem med planterne.

  1. Fake it, to you make it

Hvis du har ambitioner om at lære at dyrke dit drivhus, men er lidt utålmodig, kan du købe nogle store fine planter og blomster til dit drivhus. Du må gerne tyvstarte lidt, for at få fornemmelsen af hvad du selv kan skabe.

 

Dit drivhuseventyr starter med selve drivhuset. Bor du i nærheden af Brøndby, Glostrup eller Vallensbæk, så klik her for en erfaren og kvalitetsbevidst glarmester.