Har du brug for hjælp med tagrenderne?

Har du brug for hjælp med tagrenderne?

Dine tagrender er et vigtigt element på dit hus, da tagrenderne har til opgave at opsamle regnvand fra taget. Har du ikke tagrender, eller fungerer dine tagrender ikke, risikerer du, at vandet løber ned af husets mur og på den måde gør skade på muren samt på selve fundamentet. Vandet løber fra tagrenden ud i nedløbsrør, som sikrer, at vandet kommer det rigtige sted hen. Det er derfor yderst vigtigt, at du er opmærksom på dine tagrender – både i forhold til at vedligeholde dem – men også erstatte dem, hvis uheldet skulle ske.

 

Hvordan vedligeholder man tagrenderne?

Når bladene er faldet af træerne, vil man muligvis opdage blade i tagrenderne, hvilket ikke er godt. De faldne blade risikerer nemlig at stoppe tagrenden samt nedløbsrørene således, at vandet ikke kan løbe den rigtige vej ud. Det er derfor et godt tip, at man husker at rengøre sin tagrende, når bladene er faldet af. Denne opgave behøver man ikke en fagmand til, da proceduren sagtens kan klares af en enkelt mand og en vandslange. Det synlige snavs fjernes med hænderne, og resten spules væk med vand. Det vigtigste er blot, at du har sikkerheden i orden.

 

Er dine tagrender skadet?

Hvis dine tagrender eller nedløbsrør ikke fungerer, som de skal, er det vigtigt, at du reagerer på det, hvis du ikke ønsker skader på dit hus. En blikkenslager er en håndværker, der hovedsageligt beskæftiger sig med blikarbejde, og han har derfor en stor viden og masser af erfaring i forhold til tagrender, og han kan nemt og hurtigt udskifte det hele for dig. Har du brug for nye tagrender eller nedløbsrør, og søger du en blikkenslager i Århus – tag et kig på Spblik.dk, hvor du kan læse meget mere om tagrender, og du kan også blive klogere på det arbejde, som en blikkenslager til dagligt udfører.