Disse ting skal du have i huset for at kunne reparere din iPhone selv

 

Hvis du har ødelagt din iPhone og i den forbindelse har bestemt dig for, at du gerne selv vil prøve kræfter med at reparere den, så er det naturligvis påkrævet, at du har en række bestemt stykker værktøj og reservedele i huset. Uden dem er det ganske enkelt ikke muligt for dig at lave din iPhone, hvad end du skal have udskiftet skærmen eller du derimod har formået at ødelægge dit jackstik. I den her artikel finder du en mindre oversigt over, hvilke ting, du skal have liggende i huset for at kunne reparere din iPhone på egen hånd – og du får selvfølgelig også en forklaring af, hvad de forskellige ting er, så du ved præcist hvordan og hvorledes.

Disse ting skal du have i huset for at kunne reparere din iPhone

  1. De nødvendige reservedele

Noget af det vigtigste er naturligvis at fremskaffe de nødvendige reservedele, der skal bruges til den respektive reparation. Det betyder også, at du skal sørge for at sætte dig godt ind i, hvad der skal bruges af reservedele for at kunne gennemføre lige netop dén reparation, du skal have klaret. Hvis du skal have udskiftet skærmen på din iPhone, så skal du selvfølgelig investere i en ny skærm og de tilhørende dele, der forbinder skærmen med selve telefonens hardware. Skal du derimod have skiftet dit jackstick, så skal du investere i et nyt jackstick såvel som de ledninger og dele, der skal bruges for at få den til at fungere sammen med din iPhone. Det er vigtigt, at du udelukkende køber reservedele af god kvalitet. Køb f.eks. iPhone reservedele her.

  1. Det nødvendige værktøj

Hvis du selv skal udskifte skærmen eller en anden del på din iPhone, så er du naturligvis også nødsaget til at få anskaffet dig det nødvendige værktøj. Det er forskelligt fra reparation til reparation, hvad der er påkrævet af udstyr, men hvis du bare gerne vil være på den sikre side, så kan du købe nogle sæt, der ganske enkelt indeholder alle typer af værktøj, der skal bruges til reparation af iPhones. Hvis du ikke gider at have et komplet sæt, så skal du i gang med at researche, så du kan finde ud af, hvad du skal bruge af værktøj for at gennemføre lige netop dén reparation, som du står overfor at skulle have lavet. Det er information, der typisk er relativt nemt at finde mere om på nettet.

  1. Et A4-ark med en oversigt over reservedele

Der er rigtig mange forskellige dele inde i en iPhone, så derfor er det også vigtigt, at du sørger for at lave et stykke A4-papir, der indeholder en oversigt over dine reservedele. Sådanne A4-ark kan du heldigvis downloade fra nettet og printe ud, hvilket gør det en del nemmere for dig. Uden et sådant ark, så kommer du aldrig til at kunne holde styr på alle dine reservedele, da du ganske enkelt kommer til at lægge nogle af dem et forkert sted eller kommer til at glemme, hvor de hører til henne.