Wallstickers

Mangler der lidt på væggene? Prøv en flot wallstickers.

Er dine vægge også for kedelige ligesom mine, kan du heller ikke lige finde det maleri som skal bryde dem. Jeg har samlet et par webshops som forhandler wallstickers, til nem opsætning på vægge.

I det følgende kan du læse mere om:

  1. Wallstickers.
  2. Opsætning af wallstickers
  3. Webshops der er bedst at købe hos.

 

Wallstickers

Wallstickers er lidt groft oversat væg klistermærker. De findes i alle afskygninger, både som tekst og som billeder, samt med eller uden farver. Du kan få kendte citater og poesi eller silhuetter af bygninger, broer eller træer. Det kan også være et verdenskort eller stamtræ.

Mellem dig og mig har jeg et lille projekt jeg snart vil lave. Det skal være en wallsticker i entréen af et træ, jeg vil efterfølgende sætter knager på grenene, hvor der så skal hænge jakker på. Følgende billede er lidt som jeg havde tænkt mig det. Dog skal mine knager have forskellige farver, rød, gul, blå, grøn osv.

Wallstickers - Træ med knager

Det er en smart og hurtig måde at få nyt liv til en entré, bryggers, indgang, eller stue og værelse. Derudover koster wallstickers heller ikke så meget, du når rigtig langt for kr. 300-400. Du kan naturligvis også få dem dyrere, men er det noget du længe har ønsket er det heller ikke meget at give kr. 500-600 for noget du bliver glad for i mange år.

Endvidere er der også flere steder hvor de tilbyder at du selv kan designe teksten og de så efterfølgende printer og sender det til dig. Så kan du få lige det citat eller sætning der betyder rigtig meget for dig.

 

Opsætning af wallstickers

wallstickers klud paa vaeg
1: Det første du skal sikre er at overfladen hvor wallstickeren skal opsættes er ren, tør og glat. Du kan eventuelt rengøre med en mikrofiberklud med lidt sæbe og vand. Skal wallstickeren opsættes i køkken eller sted hvor der er blevet røget kan du bruge lidt grundrens i stedet for sæbe. Husk stedet på væggen skal være helt tør, ellers kommer den ikke til at sidde ordentligt.

2: Typisk sidder en wallsticker på et gennemsigtig overføringsfolie, eller også er det muligt at overføre dem til det medfølgende overføringsfolie. Dette gør at de respektive placeringer mellem elementer i wallstickeren forbliver de samme når den opsættes. Derudover kan du se hvordan det kommer til at se ud, da overføringsfolieen er gennemsigtig.

wallstickers kreditkort
3: Opsæt den på væggen og brug et gammel kreditkort / lånekort / medlemskort til at stryge walstickeren på væggen. Husk ved større wallsticker at stryge fra midten for ud for at undgå bobler mm.

4: Derefter hives overføringsfolieen af. Vær meget forsigtig når dette gøres så du undgår at hive noget af den opsatte wallsticker af igen. Tillykke nu kan du nyde din nye wallsticker.

 

Webshops der er bedst at købe hos

Her kan du se de webshops jeg synes har det bedste udvalg. Derudover tilbyder Nicewall.dk at du kan lave dit eget design. Der er også flere af dem som har gratis fragt.

Tezzo.dk (Har verdenskort)

Nicewall.dk (Har verdenskort)

Efarvehandel.dk

Illux.dk (Wallstickers & billeder).

Eurotoys.dk (Mest til børn).

Designdelicatessen.dk