Party Bus tur med By-Bussen

By-bussen, er en party bus, jeg har prøvet at køre med. Den er bevaret i den originale gule farve. Men det er næsten også det eneste der er original. Der er utrolig meget udstyr i bussen. Der er alt hvad der skal til en kæmpe fest, med alt fra lydanlæg, lysshow og rigtig cool bar.
Der var en sød pige i baren, da vi var afsted. Og hun hjalp med til at vi fik slukket tørsten, både hvad angår kolde drinks, bajer og vand.
Bussen er ret original indrettet, men det er ændret så alle kan være der og tale med hinanden. En rigtig fest skal også have musik og dans. Der er ydermere et dansegulv, der er udstyret med lyseffekter og røg fra røgmaskine. Det gør at turgæsterne kan danse, så længe at de gider.
I alle byer med folkerige flader, er der masser af valg og muligheder derude. Party Bus kører nemlig på hele Sjælland, er det bedste valg hvis du skal rundt med maner. Grunden til at bu bussen er dit bedste valg, er at de er fleksible, de har spektakulære køretøjer for dig at nyde.
Deres booking er gjort nem og enkel, samt de er utrolig venlige og svare gerne på spørgsmål. Jeg har selv prøvet at køre med dem, til en firma tur / dag. Som var utrolig behagelig, og hyggelig. Derudover var bussen ren og pæn, og de fortalte at de vedligeholder bussen ofte, og det kunne man godt se. Det virker som om de helt utrætteligt arbejder for at party turen skulle blive så god som muligt for os alle.
Sidst men langt fra mindst, var deres yderst professionelle chauffør god til at køre, og naturligvis ædru hele dagen igennem.
Du kan se et par billeder her af den party bus vi kørte i den dag vi var afsted:

party bus
party bus
party bussen
party bussen