Nu er studenterkørsel sat i system

Bliver du student her til sommer, eller næste sommer, så læs med her. Der er nemlig kommet et super godt system som kan hjælpe dig rigtig meget på rette vej. Systemet ligger på noget der hedder min-studenterkorsel.dk. Når de studerende kommer derind er det eneste de skal, at udfylde et postnummer, dato samt antal elever. Efterfølgende vil systemet kunne automatisk finde de studentervogne som er ledige frem til den studerende, og klassen kan surfe rundt samt få tilbud fra relevante studentervogne.

Min-studenterkorsel.dk sikre at korrespondancen mellem elever og studenterkørsel firma sker på en god og sikker måde. Når den studerende har fundet relevante studentervogne, forespørger de et helt gratis og uforpligtende tilbud fra dig som studentervognsfirma. Derefter kommer der en email til dig som vognmand, at du skal afgive tilbud igennem systemet. De studerende kan sagtens spørge om flere ting, hvis du har glemt at skrive noget i første omgang. Det hele sker enkelt og nemt igennem systemet, og derved har du hele tiden overblik over hvilke studerende som der er skrevet hvad til og hvornår. Derudover kan du se den pris du har givet med mere.

Når de studerende skal finde din studenterkørsel

 

Det eneste den studerende skal gøre når de kommer ind på hjemmesiden er, at indtaste postnummer, dato for kørsel og antallet af studerende som skal med. Det hele kan ikke være nemmere, og det gider dig hurtigt mulighed for flere og bedre studenterkørsler.

Studenterkørsel fra den studerendes blik, og få klik

Faktisk skal du kun indtaste oplysninger første gang du vil have tilbud. Systemet gemmer dig og dine oplysninger så du kan logge ind næste gang du vil svare på tilbud og kommentar. Derudover skal du så også kun udfylde dine oplysninger en gang når du skal have flere tilbud, alt bliver gemt i databasen og er nemt at ændre med videre. Det at finde studenterkørsel har tidligere været besværligt, men nu er det virkelig sat i system og gjort nemt. Du kan selv prøve og bruge systemet på min-studenterkorsel.dk, Du finder meget mere her på billig studenterkørsel i hele Danmark.

I systemet kan du selv styre en hel masse. Du kan selv styre hvilke datoer du vil køre med studentervognen, og skulle det ske du får booket studentervognen ind på anden vis, ja så kan du bare fjerne den pågældende dato fra systemet. Altså der er dato styring så du altid kan administrere hvilke datoer du har ledige studentervogne. Prøv selv systemet helt og aldeles gratis på min-studenterkorsel.dk, det vil du ikke fortryde, det kan kun ende med flere studenterkørsler til dig.