Havesofa

Udvalg af havesofaer fra forskellige forhandlere i Danmark.

En havesofa / havesofasæt vil jeg ikke sige er et must-have om sommeren, men den tager sig virkelig godt ud på terrassen uden at være for pompøs. Her kan du se nogle af de flotteste der er på nettet efter min mening.

Orion Lounges Havesofa

Havesofa-OrionLoungesofa

Sættet er fremstillet af sika fiber, som er utrolig vejrbestandigt og kræver ingen vedligeholdelse.

 

 

Laizse Loungesæt

Laizse-LoungeHavesofa

 

Sættet er produceret i plast materialet polyrattan som er ekstremt vejrbestandigt og kræver ikke vedligeholdelse. Det er komfortabelt at sidde i, og enkelt / minimalistisk i designet.

 

Garda Loungesæt

Havesofa-GardaLoungesofasaet

 

Ligeledes er Garda sættet fremstillet i polyrattan som er utrolig holdbart og vejrbestandigt. Du får samme komfort som i Laizse sættet. Det er enkelt og pænt i designet.

 

Marquita Loungesæt

Loungesofa-skammel-sort-HP00045_1

 

Sidste sofasæt som også er produceret i polyrattan som er vejrbestandigt og kræver ikke vedligeholdelse. Det fremstår enkelt og let i designet, og ligeledes rart at sidde i.

Havesofa eller havesofasæt

Hvad du vælger er naturligvis helt op til dig 🙂 Skal du alligevel have et helt sæt kan det oftes bedst betale sig at købe et helt sæt frem for enkeltvis at supplere op. Man kan også kombinere en ny sofa med ældre havestole du har fra tidligere køb. De store loungesæt er desværre heller ikke billige, men de ser virkelig også flotte ud i haven eller på terrassen.

Alternativt kan man også erhverve sig en havebænk og ligge pudder på den.

Havebænke hos Unoliving.dk

Havebænke hos 10-4.dk

Havebænk hos Whiteaway.com