Find inspiration til hjemmets næste projekt

gkservice-kitchn-til-bedrehusoghave-dk

En mindre eller større renovering af et rum eller værelse i dit hjem kan være et større projekt. Afhængigt af hvilket rum, du føler har brug for en overhaling, så vil omkostningerne og tidshorisonten naturligvis variere. Men er det efterhånden uundgåeligt, at stuen eller badeværelset skal have en ordenlig omgang, så bør du bruge vinteren på at planlægge projektet.

 

Det er vigtigt at fastsætte, hvad der skal ordnes, hvordan det skal se ud, og hvem der skal udføre opgaven. Hvis du udnytter vinterens mørke dage til det, så kan du fra forårets begyndelse komme i gang med projektet. Hvis du er i tvivl om, hvad der er moderne og tidsvarende i husets forskellige rum, så læs med her og find inspiration.

 

Badeværelset

Et moderne, skandinavisk badeværelse bør være præget af elegance og detaljer, men det bør også være funktionelt og holdbart. Det indebærer ofte et samspil mellem lyse elementer i vasken, toilettet og skabe, og mørkegrå områder som eksempelvis gulvet, badet eller en bordplade.

 

Kombinationerne af mørke, lyse og træfarvede elementer er uendelige, og der findes et hav af muligheder. Fælles for dem er dog, at de tilsammen formår at give dit badeværelse en fornemmelse af velvære og et holdbart skandinavisk look, som bringer minderne tilbage til en weekend på et luksuriøst spa-ophold et sted ved kysten. Hvis badeværelset er dit næste store projekt, så find inspiration her.

 

Stuen

Er din stue ved at være en smule forældet, og er den efterhånden ikke ligeså hyggelig, som den var engang? Måske du skyder skylden på det gamle sofabord eller de efterhånden gamle sofaer, men det er ikke nødvendigvis der, du bør investere. Der findes nemlig langt billigere alternativer til at pifte lidt liv i stuen.

 

De fleste af os har trægulve i stuen. De flotte planker bringer liv i hjemmet og giver et flot look, uanset om gulvet er mørkt eller lyst. Men er det længe siden, de er blevet lagt, eller længe siden de er blevet slebet, så kan det være et billigt alternativ til at friske rummet op. En gulvafslibning vil bringe det flotteste frem i netop dit gulv, og en efterbehandling vil sikre, at plankerne holder i mange år frem. For den bedste behandling af dit gulv bør du overveje at kontakte en professionel frem for at gøre det selv. Klik på linket for billig og professionel assistance hos gulvafslibning København.

 

Køkkenet

Ligesom med badeværelset så er det skandinaviske look til dit køkken også moderne for tiden. Køkkenet er et meget stort projekt, da det er rummet, vi bruger mest tid i. Derfor bør dit køkken være holdbart og moderne i mange år frem, men også funktionelt. Desuden bør dit nye køkken afspejle resten af dit hjem, og heldigvis er mulighederne mange for individuelle løsninger.

 

Men vigtigt af alt, inden du går i krig med nyt køkken, er, at du er velovervejet. Det kan være en kostelig affære, så du skulle nødig fortryde dine valg om 2 eller 3 år. Søg derfor professionelle råd og vejledning for at sikre dig selv.