Derfor skal du vælge et elselskab med holdning

Derfor skal du vælge et elselskab med holdning

Overskrifter om global opvarmning og forurening fylder stadig mere og mere i medierne. Der er desværre langt mellem de gode historier, og i en tid som denne har det aldrig været mere vigtigt at sætte fokus på miljørigtige løsninger og bæredygtighed.

En af de store syndere på verdensplan er elforsyning.  Billeder af skorstene, sort røg og tæt smog vises ofte i medierne, og en måde hvorpå problemer som disse kan komme til livs, er ved at sørge for en mere bæredygtig elforsyning. I dag er det heldigvis således, at strøm ikke nødvendigvis behøves at komme fra fossile brændstoffer, da sådan noget som vindenergi og solenergi vinder mere og mere indpas. 

I dag er det frivilligt, hvorfra ens strøm skal komme. Det betyder, at det traditionelle elselskab kan blive skiftet ud med et elselskab, hvor nøgleordene er bæredygtighed og grøn energi. Det er et lille skridt at tage, men et stort skridt mod en bedre fremtid.

En bedre fremtid for dyr såvel som kloden

I takt med at det bliver mere og mere normalt at skifte elselskab, bliver det også nemmere at vælge et elselskab med holdning. Der findes mange spillere på markedet, som hver især kæmper for én og samme sag, og nogle går også skridtet videre. Ud over at være et elselskab, der tilbyder grøn energi, støtter de f.eks. også sådan noget som dyrevelfærd. Det giver ikke kun et skub i den rigtige retning, hvad angår miljørigtige løsninger, men at skifte til et sådant energiselskab er også med til at skabe bedre forhold for dyr. 

Det er en lille ændring i hverdagen. Lyset over bordet kan stadig tændes, og mobilen kan stadig lades op, men med et grønt elselskab kan alt dette gøres med god samvittighed.