Hvad betyder europalle?

Hvad betyder europalle?

En europalle er en palle, der lever op til en hel masse standarder. Disse standarder sikre at pallen er godkendt til international transport og dermed er de en forsikring for dig og din virksomhed om, at i må bruge dem til international handel. For at være en europalle skal pallen leve op til en masse regler. Disse regler handler blandt andet om pallens materiale, palles styrke, mål og hvordan den er mærket. Pallerne er blandt andet mærket med EUR-/EPAL. Europaller er desuden en del af et europæisk retursystem, dermed er der også tænkt bæredygtigthed ind i pallerne. Du kan forestille dig at retursystemet, fungerer lidt ligesom pantflasker, så de altid bliver sendt til et sted og genanvendt. Det betyder at pallerne ikke går til spilde, hvilket er godt for vores allesammens klima og jordklode. Når du anskaffer dig europaller kan du som regel vælge mellem at købe helt nye, ubrugte paller og paller, der allerede har været brugt til at fragte varer fra et sted til et andet.

Sikring af kvalitet

At europaller skal leve op til en masse regler omkring mærkning, mål, styrke og materiale sikrer, at når du køber en europalle, er du sikker på, at alle dine paller er af samme kvalitet, og at de kan bære lige meget. Desuden sikrer du, at pallen lever op til de forventninger og specifikationer den har, således at du kan forvente, at pallen holder, hvad den lover. Med andre ord, det er en sikring for at pallen ikke går i stykker, hvis du holder påfyldningen indenfor det niveau, som pallen kan bære.

Hvor køber jeg de bedste europaller?

Når du køber europaller, er det vigtigste at du finder en leverandør, som du kan føle dig tryg ved.Én, du ved kan levere den rette mængde, på det rette sted til den rette tid. Det kan være lidt af en jungle at finde sådan én leverandør af paller, fordi man jo typisk ikke ved den slags på forhånd. Vores bedste råd er: Køb europaller som passer til dit behov. Derfor er det en god idé at undersøge alle mulighederne inden, du går ud og køber nyt.

Hvordan ved jeg, at det er de bedste?

Den bedste måde til at få leveret de bedste paller, du kunne forestille dig i den helt rette mængde, på præcist det sted, det er blevet aftalt og til tiden, så du slipper for at vente er at finde en god og tillidsfuld partner! Derudover kan du også gå efter det europæiske retursystem, som netop er en måde at få yderligere bæredygtigthed ind i pallerne. Så laves pallerne nemlig kun ud af det bedste, mest bæredygtige træ. Desuden kan det være en idé at få varmebehandlet træet også, så man kan sikre sig, at man ikke får skadedyr med i fragten, når pallen krydser landegrænser. Sidst men ikke mindst, kan det være en idé finde et sted, hvor du også kan få alle komplementære produkter. Det gælder både pallekasser, transportstel og hvad hjertet ellers kan begærer af produkter, man har brug for, for at fragte produkter fra et sted til et nyt.