Professionel køberrådgivning

Professionel køberrådgivning

Rask Boligrådgivning ApS tilbyder en ekspertrådgivning til blandt andet førstegangskøbere, der med hjælp fra en byggesagkyndig giver dig tryghed og vished om, hvordan standen på boligen er. Det omfatter alt fra bygningsskader, energimæssige problemer og el-eftersyn af samtlige installationer. Rådgivningen er dermed en væsentlig investering, som vi på det kraftigste kan anbefale, uanset om du er førstegangskøber eller ej. Køberrådgivningen giver ordentlige vilkår for begge parter i en boligsalgssituation, hvor rådgiverens professionalisme bidrager med grundighed, så du undgår potentielle faldgruber.

Uafhængig og saglig vurdering
Rådgiveren er 100 procent på køberens side og det er en vigtig garanti, der sikre at selv de mindste detaljer ikke lader sig overse. Køberrådgivningenindbefatter en grundig gennemgang af boligen, hvor der udover sammenligning med tilstandsrapport og el-eftersyn også rådgives om kommende vedligeholdelsesarbejde. Tidligere var ejendomsmægleren påduttet at rådgive køber, men efter at reglerne er blevet ændret i 2015, er det ikke længere deres pligt. Derfor er det i endnu højere grad nødvendigt at få en boligrådgiver med på din side inden du skriver under på købskontrakten, da behovet for uvildig rådgivning kan være af universel karakter.

Få styr på ejerskifteforsikringen med hjælp fra kyndig rådgivning
Det er vores erfaring, at mange af de huskøbere som får problemer med deres forsikring, når byggeskader og lignende opstår, manglede korrekt rådgivning på et tidligere stadie. Havde de haft en byggesagkyndig med i købsprocessen kunne de have været problemerne foruden og det er der mange der naturligvis fortryder at de undlod.
Ejerskifteforsikringen dækker de skjulte fejl og mangler, der har været under sælgers tid. For at ejerskifteforsikringen kan oprettes kræver det, at sælgeren har fået udarbejdet en rettidig tilstandsrapport og el-tjek. Herefter hæftes der både fra sælger og købers side i en periode på 10 år, hvis problemer måtte opstå, hvilket er en god sikkerhed for den købende part. Det kan dog være en jungle at finde rundt i om alt spiller, hvorfor vi anbefaler, at i bestiller vores unikke rådgivning, som giver dig vished og overblik inden du skriver under på købsaftalen eller ejerskifteforsikringen.

Undgå uforudsete udgifter i forbindelse med huskøb
Tag kontakt til os i dag, hvis du vil være på den sikre side med hjælp fra vores professionelle og uvildige rådgivere. Ring på 2083 4060 eller send en mail til: at@raskboligrådgivning.dk og få et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du besøge vores hjemmeside: raskboligraadgivning.dk og få et overblik over, hvad vi tilbyder, samt prøve vores prisberegner, hvis du har brug for en ny tilstandsrapport, et nyt el-tjek eller energimærkevurdering.