Sådan bliver du klar til dit nye pelsede familiemedlem

Sådan bliver du klar til dit nye pelsede familiemedlem

Det er altid rigtig spændende, når du beslutter at udvide din husstand med et kæledyr. Til gengæld er der også flere forskellige ting, du er nødt til at have styr på først.

Klargør dit hjem

Der er naturligvis nogle ting, der er anderledes, når du får et kæledyr. Hvis du får en kat, er det f.eks. ikke sikkert, at du kan have vaser, potteplanter eller sarte møbler stående over det hele.

Derfor er det en god idé at gøre dit hjem klar, før du får dit kæledyr. Hvordan du gør dit hjem bedst muligt klar, afhænger selvfølgelig af, hvilket kæledyr du får.

Men når du gør dit hjem klar, handler det også om at skabe nogle omgivelser, der er trygge for dit nye kæledyr, hvad enten det er i form af en blød hundekurv, et hyggeligt bur eller noget helt tredje.

Shop dyrefoder og legetøj

Før du får dit kæledyr, er det en god idé at undersøge, hvilket foder der er bedst. Det er nemlig vigtigt, at dit kæledyr får noget god og nærende kost hver dag. Men hundefoder er f.eks. ikke bare hundefoder. Der er forskellige typer foder til forskellige racer og størrelser af hunde. Desuden kommer dyrefoder i flere forskellige kvaliteter.

Hos Miljøfoder i Ikast og Viborg finder du både foder, legetøj og meget andet.

Få styr på pleje og klipning

Mange dyr har brug for pleje, børstning og klipning en gang imellem. Der er nogen, der har brug for mere pleje end andre. Derfor er det en god idé at undersøge, hvad dit kæledyr har brug for. Skal dit kæledyr have klippet negle en gang imellem? Har dit kæledyr brug for at få vasket pels med shampoo nogle gange? Skal dit kæledyr børstet jævnligt? Det er alt sammen noget, du enten selv kan gøre eller få en dyrefrisør til.