Et historisk lys – i Bauhaus-stil

Et historisk lys – i Bauhaus-stil

Skal din indretning piftes op, og er du til tidsløse designs af høj kvalitet? Hvis du søger en helt unik lampe, der både skiller sig ud fra den gængse bordlampe, og har et historisk præg – så kan det være værd at tage et kig hos Leben Cph.

Her finder du modeller i en række forskellige designs, der på hver deres måder passer ind i den danske indretning. De er eksperter i lamper designet af Christian Dell. Den ikoniske lampe af Christian Dell er en klassisk Bauhaus lampe, som ses som den mest kendte for denne periode. Bauhaus perioden repræsenterer en afgørende tidsperiode inden for europæisk design. Et kendetegn ved Bauhaus er, at alt der kom herfra skulle besidde en form for funktionalitet præget af et både smukt og enkelt design.

Et historisk stykke håndværk

Med en  Christian Dell lampe bliver du indehaver af et stykke europæisk designhistorie. Den tyske Dell var med sin baggrund som sølvsmed formand i metalværkstedet i Bauhaus. Her satte han sit præg på designet af lamperne. I et kreativt miljø blandt kunsterne, arkitekter og håndværkere har Dells karakteristiske stil sin oprindelse, hvor sans for detaljen især karakteriserer hans arbejde.

Vil du vide mere om Christian Dells historie?

Har historien om Christian Dell fanget din interesse, og har det givet dig lyst til at vide mere? Ved et besøg i butikken kan du høre meget mere om hele historien bag Christian Dell og hans design. Her kan du ligeledes høre om hans videre karriere, hvor han tegnede lamper for blandt andet Gebr. Kaiser & Co. Der udmundende i den ligeledes ikoniske serie; KAISER Idell. Denne kan være værd at tage et kig på, da den i dag betegnes som designerens kronværk. Besøg butikken i København, hvis du er i nærheden af Amager og Østerbro og se det store udvalg af stilfulde lamper og meget mere.