Pimp toilettet på jobbet op med en sæbeskål i bambus

Pimp toilettet på jobbet op med en sæbeskål i bambus

Hvorfor ikke pynte op med en sæbeskål eller en sæbeholder til alles glæde

Mange bruger rigtig meget af deres tid på arbejdet, så der er god grund til at gøre miljøet mere hjemligt

Er der nogen skønnere fornemmelse på arbejdet end den at føle sig hjemme. Man kan jo simpelthen lægge så mange timer ude på jobbet, så det slet og ret bliver ens andet hjem.

Nu har jeg været arbejdsgiver i rigtig mange år, og er der en ting, som årene har lært mig, så er det, hvor vigtigt det er at sørge for sine medarbejdere og gøre noget godt for dem, så de får en større arbejdsglæde til glæde for både os selv, vores kunder og samarbejdspartnere.

Bambus er et smukt og naturligt materiale

Hvad kan man gøre for at gøre miljøet på toilettet mere venligt?

Der er meget, man kan gøre. Her er mit personlige råd til dig: Læg en diskret bambus sæbeskål på håndvasken og put en skøn og måske velduftende sæbebar på den. Du kan også vælge at male den ene væg derinde i en behagelig farve, eksempelvis en lys rosa, turkis, lavendel eller lysegrøn. Det er naturligvis kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan gøre for at sikre, at dine medarbejdere føler sig hjemme og har en behagelig oplevelse af at gå på arbejde.

Bambus materialet

Bambus er et materiale, som minder om træsorten, men det er rent faktisk en græs sort. Det gør, at bambussen vokser meget hurtigt og hurtigt når en god størrelse uden brug af kemikalier og trælse sprøjtemidler. Det gør bambus særdeles egnet til økologisk produktion. Ja, jeg overdriver faktisk ikke, når jeg siger, at bambus rent faktisk er lidt af et drømmemateriale.

Skab glæde – det skaber også profit 

Den grønne medarbejderglæde

Det er vist efterhånden en kendt sag inden for business, at medarbejderglæde ofte er lige med økonomisk overskud i virksomheden. En virksomhed vil jo gerne skabe profit, både for virksomhedens egen skyld, men også for sine medarbejderes skyld. 

Det kan for nogen synes som en sjov og fjollet lille ting, at der lige skal ligge den der lille sæbebeholder på toilettet på arbejdspladsen, men det er et vigtigt signal at sende: Vi kerer os om miljøet, vi har en grøn stil, og vi kerer os også om vores medarbejdere ved netop at vise, at vi har høje etiske og moralske principper. Det kan kun være med til at højne moralen og løfte stemningen positivt på en arbejdsplads.

Bambus har en god signalværdi

Signalværdi er reel værdi. I en verden som vores, hvilket er den eneste verden, vi har, så er det vigtigt at sende gode signaler om, at vi rigtig gerne vil gøre noget godt for vores klode. Bambus er så godt et materiale, at det sender et solidt grønt signal ud til sin omverden.