Sådan får du mere orden i dit køkken

Sådan får du mere orden i dit køkken

Du kender formentlig allerede problemet: Du har så meget køkkenudstyr, at du aldrig kan finde dét, du skal bruge. Hvis du kan se dig selv i dette problem, så er du med garanti ikke den eneste. Især ikke hvis du har en stor passion for madlavning. Så kommer der ofte bare mere og mere køkkenudstyr til. Til sidst kniber det så med pladsen, og tingene begynder at blive rodet sammen.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Den logiske mulighed ville jo være, at du skiller dig af med nogle af køkkentingene. Men det er selvfølgelig ikke en mulighed, for du har jo brug for det hele. Heldigvis kan du komme rigtig langt med at organisere dit køkken på en god og praktisk måde. På den måde kan du få styr på alt dit køkkengrej uden, at du skal skille dig af med dit udstyr.

Få styr på alle dine småting

De store køkkenmaskiner fylder selvfølgelig mest, men det er oftest de små ting, der bliver væk. Start derfor gerne med dine småting – service, knive, decilitermål og så videre. I forhold til servicen kan det betale sig at investere i en skuffeopdeler. På den måde bliver al dit bestik ikke rodet sammen, og det er lettere at finde lige præcis dét, du skal bruge. Knivene kan du med fordel hænge op på væggen, så er de altid let tilgængelige. Dette kan du gøre ved hjælp af en knivmagnet.

Få lavet faste pladser til alt dit udstyr

For at få 100% procent styr på dit køkken igen er det nødvendigt, at du går alt dit udstyr igennem. Derefter får du lavet nogle faste pladser til det forskellige udstyr. Når dette er gjort, er det vigtigt, at du holder fast i disse pladser. På den måde begynder der ikke at opstå nyt rod i dit køkken.