Sæt scenen til din næste fest

Sæt scenen til din næste fest

Din bolig og have er rammen for hverdagslivet, men i høj grad også for at samle familie og venner til både højtider og fester, og hvilken som helst anden anledning, du kan finde på. Her kommer nogle gode råd til, hvordan du kan gøre din næste fest til en succes, der vil blive husket i lang tid efter.

Vælg et tema

Ved at holde en temafest, sørger du for, at gæsterne med det samme har både et samtaleemne, og noget at være fælles om. Der er forud for festen foregået en samtale, omkring hvilket kostume man vil have på. Det kan være en sjov proces, og der kan også ligge en del tanker bag. Vælg dit tema efter dine gæster. Det vil sige, sørg for at vælge noget, gæsterne kan relatere til. Det kan for eksempel være en 80’er fest, hvor de fleste kender til både musikken og det spraglede tøj på forhånd. Det er både lidt kikset, men også rigtigt sjovt at iklæde sig 80’er kostumer og synge med på sange, der utvivlsomt bringer minderne frem.

Gør det til et fælles projekt

Det kan være en dyr fornøjelse at holde fest. Ved at gøre det til et fælles projekt, kan du minimere prisen og igen sørge for, at dine gæster fra start har noget fælles at tale om. De fleste vil også rigtigt gerne bidrage og føler på den måde sig godt tilpas ved at have et formål til festen. Det er i forvejen meget almindeligt at medbringe egne drikkevarer. Gør i stedet det at bede dine gæster om at medbringe en flaske til den fælles bar. Det kan også være sjovt at skulle medbringe sange til playlisten, hvor alle helt sikkert har sine favoritter fra 80’erne.