Giv din have en kærlig hånd

Giv din have en kærlig hånd

Har du grønne fingre og kan du lide at arbejde i haven? Der er nærmest altid noget at gå i gang med i haven, fordi alting hele tiden gror. Men hvis ikke du er helt tilfreds med din have, kan du også gå i gang med en total forvandling, hvor du giver den en kærlig hånd. Du går måske op i, hvordan din indretning ser ud indenfor og ligeledes kan du gøre noget ud af ”indretningen” udenfor.

Byg en fin terrasse

Hvis ikke du allerede har en terrasse, kan dit næste projekt være at gå i gang med at bygge en. En terrasse kan du få rigtig stor gavn af, fordi den kan bruges som samlingspunkt for hele familien. Den er perfekt til grillaftener om sommeren f.eks. Det kan også være, at du allerede har en terrasse i haven, som bare ikke bliver brugt så meget, fordi den f.eks. ligger forkert placeret i haven, eller fordi den er gammel og slidt.

Indram din have

Ved at indramme din have med et hegn, stakit eller en hæk, vil det give et rigtig flot helhedsudtryk, men det vil samtidig skygge haven af for naboer. Hvis du gerne vil have rammet din have ind, skal du bare have besluttet, om du er mest til et hegn eller en livlig hæk. Hvis du har et skur eller en carport, er det f.eks. rigtig flot at matche det til et hegn. Du kan finde hegn og stakit her.

Gør din have mere børnevenlig

Hvis du har børn, som du gerne vil have mere med ud i haven, kan du forsøge at gøre din have lidt mere børnevenlig. Det kan du f.eks. gøre ved at lave nogle forskellige gangstier og plante flere buske og planter. Det vil gøre haven langt sjovere at lege i for de mindste.