Hvem skal fælde dit træ?

Hvem skal fælde dit træ?

Er du også fanget med et træ i haven, hvis tid er kommet? Det er et større projekt at fælde et træ, og har man ikke selv synderlig meget erfaring inden for området, bliver det hurtigt en farlig affære at give sig i kast med en omfattende træfældning.

Her får du tre grunde til, du bør overveje at lade fældningen af dine træer være op til professionelle.

Sikkerheden er i top

En træfældning kan være en farlig affære. Afhængig af trætyperne kan de blive langt over 10 meter høje, og kan veje flere hundrede kilo. Derfor er det også vigtigt at tage opgaven seriøs for din egen sikkerheds skyld. En professionel vil kunne klare træfældningen med det rette udstyr. Står træet klos op ad din ejendom, risikerer du at beskadige dit hus, hvis du ikke har den rette ekspertise på området.

Når du skal finde en professionel træfælder, bør du undersøge dit lokalområde først. Er du fra Herning, Ikast eller Silkeborg, se klik her for at finde frem til et træfældningstilbud.

Hvordan skiller man sig korrekt af med træet?

En professionel træfælder vil også have den rette ekspertise til at skille sig af med træet på den mest skånsomme og miljørigtige måde. Det betyder, at omgivelserne ikke skal lide under træfældningen, og det er heller ikke sikkert, at det bliver nødvendigt at skære træet over før fjernelse.

En træfælder vil også kunne rådgive dig om, hvad du kan plante efterfølgende af træer, og hvorhenne i haven, det vil være mest fordelagtigt. Udnyt at have en ekspert på området til rådighed, så du ikke risikere at du selv eller de kommende ejere af huset skal døje med et træ, der står farligt tæt på huset.

Der er altså mange fordele ved at lade de professionelle udføre træarbejdet. Det er vigtigt at prioritere sikkerhed og den rette håndtering af træet.