Sådan får du den perfekte have

Sådan får du den perfekte have

Der er rigtigt mange ting, som man kan gøre for at få en federe have end den man har. Man kan luge ud, klippe til, og beskære alt det man vil. Det ændrer dog ikke på, at man skal sørge for at have det rigtige fundament. Det betyder, at man skal have den rigtige størrelse terrasse og den rigtige mængde græs i forhold til de andre planter man har. Det kan være lidt svært for nogle, hvis deres have kun består af græs, hæk og terrasse, da det nemt kan blive lidt kedeligt i længden, fordi variationen er så lav.

Mere biodiversitet giver større glæde i haven 

En flot have skal have meget mere end de kedelige standarder. Hvis man planter nogle forskellige arter rundt om i haven, så kan den komme til at understøtte en helt anden og mere spændende flora end den måske gør i dag. Det kan føre til en have med et meget mere vildt udtryk og med meget mere farvespil i den kolorit, som haven har. Det kan dog være lidt svært selv at skulle sætte sig ind i så mange forskellige planter, så man kan med fordel få hjælp fra nogle kompetente professionelle.

Når du skal på planteskole

Det gælder om at finde en planteskole med et kæmpestort udvalg af planter, så du aldrig løber tør for muligheder. Hvis du gør det, så er du helt sikker på, at der er nogle planter, som vil passe ind i din nye have og som kan være med til at løfte den. Hvis der er mange sorter, farver, frugter og bær, så kan du skabe lige præcis den have, som du har lyst til. Find en planteskole med stort udvalgved at følge linket og så kan du finde alt du har brug for, hvis du bor i København eller andre steder på Sjælland.