Spar energi med en varmepumpe

Spar energi med en varmepumpe

Varmepumper er i stand til at producere op til fem gange mere varme end den strøm, den forbruger, og er i dag den billigste måde at opvarme dit hjem på. Du kan derfor gøre store besparelser på din varmeregning, hvis du supplerer eller helt udskifter din nuværende varmeløsning med en varmepumpe.

 

Udnyt jordens eller luftens energi

En varmepumpe bruger varmen fra luften eller jorden udendørs til at varme op indendørs – også selvom temperaturen udenfor har bevæget sig ned under frysepunktet. Med denne løsning kan du både få varmt vand og rumvarme fra luft eller jord udenfor.

 

Der findes mange forskellige typer af varmepumper. Herunder kan du læse mere om de tre mest almindelige:

 

  • En jord-varmepumpe henter varmen fra 300 meter jordslanger og afleverer det i huset, hvor varmen primært bruges i radiatorer.
  • En luft til vand-varmepumpe henter varme fra udeluften og afleverer det indenfor til radiatorer eller gulvvarme.
  • En luft til luft-varmepumpe kan sætte udeluften under højt tryk, hvorefter energien anvendes til at opvarme frisk luft, som blæses ind i boligen. Denne model er typisk den billigste af dem alle, da den både er billig at installere og har store besparelse at hente på driften.

 

Typen af varmepumpe afhænger af grundens størrelse og beliggenhed, og det kan derfor være en god idé at søge professionel hjælp og rådgivning, inden du vælger og installerer din nye varmepumpe.

 

VVS-hjælp til varmepumpe

Ønsker du at spare penge på din varmeregning og samtidig få opvarmet dit hus på en mere miljøvenlig og effektiv måde, bør du anskaffe dig en varmepumpe.

 

Lyder dette som den rette løsning for dig, kan du hos Kurt Hansen få billig VVS i Nyborg på Fyn. Her kan du finde professionel hjælp og rådgivning til at energioptimere din private bolig eller dit erhverv med en varmepumpe.