Ekstra sikring til dit firma

Ekstra sikring til dit firma

En virksomhedsejer med lidt sans for tyverisikring, har sikret sit firma med et alarmsystem. Og der kommer man også en stor del af vejen mod at sikre sit firma mod ubudne gæster. Men der findes endnu flere effektive løsninger til at sikre dit firma. Med forskellige typer sikringsanlæg til erhverv kan Sikring Nord hjælpe dig med at mindske risikoen for indbrud samt gøre livet sværere for tyven, hvis uheldet skulle være ude. Læs med her, og find de løsninger, der passer bedst til dit firma.

Alarmsystemer

Først og fremmest tilbyder Sikring Nord diverse alarmsystemer skræddersyet til din virksomhed. Derudover kan du også få installeret kameraovervågning, der kan observere, om der sker noget, verificere hvad der sker og identificere, hvem der tilegner sig adgang. Med alarmsystemet kan der også tilkøbes brandalarm, som tilkalder brandvæsnet, hvis der udvikler sig røg eller høj varme.

Adgangskontrol

Har du i dit firma har et fysisk afgrænset område, hvor du vil sikre dig at kun bestemte personer har adgang, kan du få installeret en adgangskontrol. Den kommer i flere forskellige former, blandt andet som kortlæser, fingeraftryk eller brik.

Tågesikring

Er uheldet sket og tyven inden, er der flere måder at besværliggøre dens færden på. En af dem er ved benyttelse af tågesikring. Så snart alarmen aktiveres, aktiveres også tågesikringen, og efter blot otte sekunder gør det det umuligt for tyven at orientere sig og dermed stjæle noget. Tågekanonen kan nemt skjules under loftet eller en væg.

DNA

Derudover kan du DNA sikrer dine værdigenstande i firmaet. Det gør du ved at mærke genstandende med en DNA væske, hvorefter de skal registreres. Gør også gerne opmærksom på, at du gør brug af DNA sikring ved at sætte advarselsskilte op, da dette også kan virke forebyggende.

Objektsikring

En anden løsning er at objektsikre dine genstande, som aktiveres når genstanden saboteres eller forsøges fjernet. Her kan laser også være en mulighed.

GPS tracking

Sikring Nord kan også beskytte din firmas køretøjer. Dette kan gøres via GPS tracking der, som navnet siger, kan tracke hvor køretøjerne befinder sig, i tilfælde af at de bliver stjålet.