Smukke blomster i høj kvalitet leveres på Frederiksberg

Smukke blomster i høj kvalitet leveres på Frederiksberg

Amager Blomster kører rundt i egne biler og med egne chauffører i hele Storkøbenhavn. Det indbefatter Frederiksberg med alle de kendte adresser; Frederiksberg Hospital, Frederiksberg rådhus, De Små Haver i Pile Allé, Peter Bangs Vej, Gammel Kongevej og Femte Juni Plads. Uanset hvortil du gerne vil sende dine blomster på Frederiksberg, så kan vi være på adressen indenfor forholdsvis kort tid.

 

Kvalitet i vores service

 

Nu har vi nævnt, at vi har vores egne chauffører og at de kører i vores egne biler. Vi er meget bevidste om, at blomster skal behandles ordentligt, hvis de skal hold længe i din stue. Det betyder også, at de mennesker, der håndterer blomsterne undervejs fra Amager Blomsters binderi, til de leveres til en glad og overrasket modtager på Frederiksberg, skal være vant til at håndtere blomster. Der er ting man må og skal og der er ting en buket ikke tåler. Det ved alle vores chauffører alt om og vores biler er indrettet, så blomsterne får de bedste betingelser under transporten.

 

Kvalitet i vores blomster

 

Transporten gør det dog ikke alene. Når vi binder buketter, ikke bare dem til Frederiksberg, men helt generelt, så bruger vi udelukkende friske varer af prima kvalitet. Det ligger os på sinde, at buketterne skal holde længst muligt, og det opnår vi ved at være bevidste om de elementer, der har indflydelse på blomsters trivsel. Derfor opretholder vi en høj hygiejne i vores binderi og vi holder styr på temperatur og luftfugtighed.

 

Smukke buketter

 

Også binderiteknikker gavner buketters holdbarhed. Vidste du for eksempel, at du aldrig må fjerne snoren om buketten. Det nedsætter nemlig bukettens holdbarhed. Vores dygtige blomsterdekoratører ved alt om hvilke teknikker der skal i anvendelse og kombinationen af det gamle håndværk og de nyeste teknikker, giver altså bare flotte og holdbare blomsterbuketter. Og det kan du nyde godt af, hvad enten du bor på Frederiksberg og sender blomster til dig selv, eller skal sende blomster til din søster, der arbejder i Frederiksberg Svømmehal.

 

Lækre og friske varer

 

Som nævnt er vores varer super friske. Vi kører til Copenhagen Markets hver eneste dag tidligt om morgenen. Vi er der før de fleste og det betyder, at når lastbilerne ankommer fra Holland og Danske gartnerier, så ser vi hvad der er på ladet endnu inden aflæsningen. Dermed har vi et forspring, så vi kan være de rigtige steder, når der skal handles. Så får vi de friskeste og lækreste varer med os hjem, og det handler om at kunne tilbyde længst mulig holdbarhed og de flotteste buketter til dig og modtager af buketter fra Amager Blomster

 

Hjemme i binderiet

 

Alle varer der kommer hjem i binderiet, bliver varebehandlet så hurtigt som muligt. Det handler igen om at sikre blomsternes muligheder for overlevelse. De skal have den rette temperatur på vandet og de skal stå i rene vaser for at undgå bakterier, der kan angribe både udvendigt og indeni blomsternes stilke. Blomsterne bliver arrangeret, så de har det godt og køligt indtil der skal bindes smukke buketter sil Frederiksberg og resten af byen.

 

Vi glæder os til at levere din næste buket til Frederiksberg som du kan bestille på hjemmesiden.