Idéer til indretningsting til hjemmet

Idéer til indretningsting til hjemmet

Snavs og våde sko er sjove så længe du er ude, men så snart du kommer inden for er de lige præcis det modsatte. En gummimåtte i hjemmet er derfor vejen frem.  

skaermbillede-2017-08-21-kl-13-39-07

Det danske vejr er utilregneligt. Dette er helt sikkert ikke noget, som du behøver blive gjort opmærksom på, hvis du bor i landet. Det ene øjeblik stråler solen ned, og det næste er alt gråt og regnende. Dette kan man egentlig hurtigt vænne sig til, hvis bare man har det rigtige tøj til at akkommodere alt slags vind og vejr, men det kan stadig godt skabe nogle praktiske problemer i dagligdagen. Disse problemer gælder særligt det føromtalte tøj, som selvom det hjælper, også kan udgøre et hårrivende problem.

Har du været ude i regnen i lang tid, så ved du nok godt hvordan dine sko typisk ser ud. Hvad end du har tænkt fremad og iklædt dig vandafvisende gummistøvler, eller om du har været uheldig nok til at blive fanger i uvejret med gummisko eller sandaler, så er mudder og skidt noget, som du bare ikke kan undgå. At have beskidte sko når du kommer ind fra regnvejr er således et lod i livet. Har du en stor familie med mange børn, er problemer typisk endnu større end hvis dette bare gælder dig selv. Her kommer derfor et par indretningstip til, hvordan du bedst bekæmper skidtet i hjemmet.

Riste og gummimåtte er de bedste bekæmpere af skidt

Det bedste man i sit hjem kan gøre for at skrue ned for skidtet er at skabe dæmninger som kan holde det ude. Dette lyder måske voldsomt, men dette kan faktisk komme af vej med nogle ganske smarte tips til boligindretningen. Det første tip omhandler det som man kan placere uden for huset; her kan det nemlig være en rigtig fin idé at sætte en metalrist foran hoveddøren. En metalrist er egentlig det samme som en måtte, men blot i et design af metal og i et mønster som er meget porøst.

Denne form for måtte tager de største og værste stykker skidt, som således ikke kommer med ind i hjemmet. Men dette er sjældent nok. Man har brug for noget mere finkornet som kan tage resten, og her kommer en gummimåtte ind i billedet. En gummimåtte er det ideelle møbel til at placere inden for hoveddøren i rum som entreer eller bryggerser. Måtter lavet af gummi er nemlig både utrolig hårdføre og utroligt effektive til at opfange skidt fra sko og strømpesokker. Dette skyldes det helt særligt materiale som de er lavet af.

En måtte ude og en måtte inde er vejen frem

Med en gummimåtte og en metalrist er du således dækket ind både inde og ude. Selvfølgelig kan man aldrig helt gardere sig imod skidtet – det skal såmænd nok finde en vej at bane sig ind i huset lige meget hvad. Men med disse to remedier til indretning af hjemmet, kan du helt sikkert gøre dit eget rengøringsarbejde betydeligt nemmere. I stedet for at arbejde imod det danske vejr, åbner du nemlig på denne måde dine arme for det, og kan føle dig forberedt på alle situationer når du om morgenen går ud af døren.