Hvordan aflægges rullegræs:

Hvordan aflægges rullegræs:

Hvad end du har besluttet dig for om det skal være rullegræs eller såning. Så er udgangspunktet iflg. Anlæggelsen det samme. Jorden skal være plan og i orden. Du kan finde rullegræs priseramagerrullegraes.dk  

  1. Gør underlaget klar: Du skal gøre jorden klar, den skal fræses. Du skal have fjernet alt ukrudt og diverse blade og sten. Det er nok ret træls på et større område, men det skal altså gøres. Plan jorden og gør den jævn. Jorden skal være ens over alt, og den må ikke være ujævn.
  2. Gødningen: Det er en god ide at gøre jorden inden du lægger græsset på, det skal også gøres 1,5 måned efter plænen er anlagt.
  3. Anlæg græsset: Læg græsset lige, det skal ikke overlappe hinanden, men gerne så tæt som muligt. Når du har modtaget dit rullegræs, så anlæg det med det samme, det dør nemlig hurtigt hvis ikke det har det som at det har brug for.
  4. Vanding: Det er vigtigt at vande grundigt når dit græs er anlagt, oftest har det stået i lang tid uden vand. Græsset har derfor brug for vand, og det er vigtigt det er godt fugtigt, men det skal ikke drukne.

Få den perfekte græsplæne:

Vedligeholdelse er det der skal til for at din græsplæne forbliver perfekt. Der er nemlig intet værre end mos i plænen og diverse ukrudtsplanter. Sørg derfor at tage det op af plænen så snart du ser disse ukrudtsplanter. Gødning gives også gerne en gang i måneden, hen over græssets vækst. Kalk er også super godt, dog ikke for tit. Da det sagtens kan ødelægge væksten. Sørg endelig ikke for at give kompost og for meget gødning. Det afgiver for meget kvælstof, og din græsplæne dør af det. Det er pisse træls, hvis man har brugt mange penge.