Sådan vælger du de rigtige tagrender

Sådan vælger du de rigtige tagrender

Står du og skal til at vælge tagrender, men ved ikke hvilke du skal vælge, eller hvordan du skal få dem monteret? Du kan vælge at montere tagrenderne selv, eller du kan vælge at få monteret dem af en professionel. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du vælger de rigtige tagrender.

Gør det selv

Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, kan du vælge at montere dine tagrender selv, og på denne måde kan du spare nogle penge. Når du skal gøre det selv, skal du overveje, hvilket materiale du ønsker at bruge, da der er forskel på, hvor lette materialerne er at arbejde med.  

Få monteret dine tagrender

Hvis du er den fødte håndværker, eller bare ikke ønsker at bruge tiden på at montere tagrenderne selv, så kan du få opsat dem af en professionel. Så hvis du ønsker at få monteret dine tagrender, så læs om opsætningen af dem på Byggeexpert.dk.

Valg af materiale

Når du skal vælge materiale til dine tagrender, er der forskellige muligheder. Nogle er bedre og lettere end andre, hvis du for eksempel vælger at gøre det selv. I dette tilfælde kan du vælge PVC, der er fremstillet i plast, og som er en simpel løsning. Du kan også benytte dig af zink, som er et materiale, der er til at arbejde med på egen hånd.

Kobber derimod kræver, at man har kvalifikationerne, med dette materiale har en lang levetid og kan klare meget modstand. Stål er også et valg, og tagrender af dette materiale er de stærkeste. Du kan vælge farve til ståltagrenderne, så de passer perfekt til lige netop dit hus. Til sidste er der aluminium, som har fordelen, at den ikke ruster, og er derfor velegnet til fugtige områder.