Er det på tide at udskifte eller renovere dit stråtag?

Er det på tide at udskifte eller renovere dit stråtag?

Det er ingen hemmelighed, at der ikke er noget, der holder for evigt. Det samme gælder tagene på vores huse, og hvis vi ønsker, at de skal forblive effektive mod vind og vejr, så kræver det en regelmæssig vedligeholdelse og renovering. Derudover kommer der også en dag, hvor hele taget har godt af at blive udskiftet. Er du en af dem, der har et stråtag, så kommer du heller ikke udenom dette. Nutidens stråtage, der er lavet af professionelle tækkermænd, holder utrolig længe. Men præcis hvor længe? Og hvornår skal du være opmærksom på en eventuel renovering? Bliv glad med et nyt tag, så huset får et stilagtigt ydre, og du holder dig varm og tør indendørs i mange år.

Stråtagets holdbarhed er ikke evig – dette skal du være særligt opmærksom på

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til holdbarheden på et tag. Derfor er det svært helt præcist at give et nøjagtigt skøn på, hvornår taget skal udskiftes. Der er dog nogle hovedpunkter, som du burde være opmærksomme på.

Et stråtag holder tæt på 50 år

De fleste stråtage har en levetid på omkring de 50 år, men dette kan sagtens variere, alt efter hvor god du er ved det. Derudover har vind og vejr også betydning for, hvor længe du har glæde af stråtaget.

Husk regelmæssig renovering og vedligeholdelse

Det er en rigtig god idé at renovere taget hvert 20. år. Derved sikre du dig, at dit nye tag fungerer optimalt. Søger du en tækkermand til renovering af dit nye tag, i Kolding eller på Fyn, så kan du med fordel trykke på linket i starten af artiklen.

Kvaliteten af stråtaget har også noget at sige

Kvalitetsarbejde og fagspecialister går hånd i hånd. Derfor er levetiden af dit stråtag et resultat af den virksomhed, som du hyrer til at udføre arbejdet.